Brzi, praktični i efikasni trikovi za jesensku reorganizaciju ormara

STILSKI SAVJETI
11.9.2019.

Ako vam reorganizacija ormara i nije baš najdraža aktivnost, gledajte to ovako – uredan i posložen ormar dozvolit će vam da ponovno probudite kreativnost u odijevanju, imate jasan pregled svih artikala te uvid u komade koje biste trebali dodati u vašu garderobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponekad upravo zbog komada 'koje ćemo možda jednom nositi', ne vidimo one koje volimo i koji nam trebaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na reorganizaciju ormara gledajte na zabavan projekt uz koji ćete zaboraviti na stres nakupljen tijekom dana. A rezultat će vam pomoći da se kroz cijelu sezonu osjećate kao Marie Kondo.
5 jednostavnih trikova koji će vam pomoći na tom putu izdvojili smo u nastavku. 

  • Svu odjeću koja je uništena, ne odgovara vam veličinom ili ju više nećete odjenuti, darujte. Isto vrijedi i za odjeću koja ne budi u vama osjećaj sreće dok ju nosite – odjeća koja nije ugodna za nošenje, ne odgovara vašem stilu, nije izrađena od kvalitetnih materijala i sl… 

  • Organizirajte ormar po funkciji (majice, hlače, suknje, haljine, rublje), po bojama (bijeli komadi, crni, u boji…) ili po zonama (poslovna odjeća, svakodnevna, sportska, svečana).
     
  • Veste i majice uvijek držite na policama budući da stojeći na vješalicama mogu promijeniti formu i oblik. Košulje, sakoe i haljine je s druge strane bolje držati na vješalicama. Manje stvari - rublje i čarape držite u kutijama ili u posebnim vrećicama.

  • Važan je i način na koji slažemo odjeću. Marie Kondo, dama koju nazivaju i guru za organizaciju doma, pronašla je savršenu metodu uz koju će odjeća ostati složena i zauzimati minimalan prostor.

  • Vrata ormara možete iskoristiti tako da na njih stavite kukice na koje možete vješati kaput, marame, remenje…

Sretno s reorganizacijom! Rezultate nam otkrijte uz #DoYouBONJOUR.

STILSKI SAVJETI , 11.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno