Želite iznenaditi prijateljicu? Pronašli smo uslugu uz koju ćete poklon poslati brzo i jednostavno. - Bonjour.ba - bh.li...

Želite iznenaditi prijateljicu? Pronašli smo uslugu uz koju ćete poklon poslati brzo i jednostavno.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
6.12.2021.

Brza pošta i dostava na naša kućna vrata značajno nam je olakšala komunikaciju i dijeljenje posebnih trenutaka s dragim ljudima, kupovinu, ali i slanje neodoljivih poklončića. Iako udaljeni i dalje možemo ostati povezani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i objavljenje poslovnih zadataka i slanje spisa, uzoraka ili izvještaja brže i jednostavnije uz brzu poštu. 

Znak pažnje uvijek je odličan način kako da uljepšamo svakodnevicu dragim ljudima. Dovoljno je tek malo kreativnosti i jedan telefonski poziv kako bi ga dostavili na adresu prijateljice, brata ili kolegice s posla te instant izmamili osmijeh na lice. Uz personaliziranu čestitku, imate rješenje za poklon za sve posebne prilike.  
Osjećaj iznenađenja kojeg prati i blago iščekivanje, neodoljiv je način kako da u ubrzanom tempu nakratko zastanemo i uživamo u kutiji koja nam je upravo isporučena Brzom poštom 1323. S obzirom na to da polako koračamo ka mjesecu darivanja, rješenje u slanju poslovnih paketa, obiteljskih čestitki ili poklončića nećacima koji žive u drugom gradu, pronaći ćemo upravo u pouzdanoj pošti s višegodišnjim iskustvom na tržištu.


Upravo je Brza pošta 1323 dostupna svima, nudi mogućnosti isporuke u roku od 24 sata, a uz snagu velike mreže poslovnica, u svakom trenutku imamo podršku koja nam je potrebna. Ovu uslugu, Hrvatska pošta Mostar kreirala je osluškujući potrebe korisnika, kako bi im olakšali svakodnevnicu, ali i poboljšali samo poštansko tržište. Podjednako je prilagođena i privatnim i poslovnim korisnicima, a kroz 5 godina postojanja, pripomogla je da naše želje, ali i planovi za budućnost budu dostavljeni na željenu adresu.
Preuzimanje vaše pošiljke možete dogovoriti pozivom na 1323, posjetom jednoj od poslovnica Hrvatske pošte Mostar ili putem web stranice www.brzaposta.ba slanjem online zahtjeva.
Velika prednost je i u tome da se put pošiljke može pratiti u realnom vremenu putem web servisa.

Volimo osjećaj ugodnosti i sigurnost da će važan sadržaj naših paketa biti uspješno i u zadanom roku dostavljen na željenu adresu. 
Neovisno je li riječ o slanju 'last minute' poklona, handmade šalici izrađenoj s puno ljubavi ili važnim dokumentima, Brza pošta 1323 će vam u danu prepunom obveza pripomoći da jedan od zadataka završite brzo i jednostavno te da ubacite poštu u brzinu više!

***
Foto: pexel.com, Hrvatska pošta

Povezani članci

Najpopularniji članci