Bračni par iz Banja Luke potpisuje dizajn ovog cool namještaja. Upoznajte Leži Beg. 

INTERIJERI
14.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreativna kampanja za Leži Beg fotelju i tabure, koja je snimljena u nekoliko bh.gradova i koja poziva na hedonizam gdje god se nalazili, instant je probudla znatiželju među brojnim bh.damama i muškarcima. Ovaj dizajnerski namještaj za opuštanje i odmor je dodatne simpatije dobio zahvaljući činjenici da su svi Leži Beg proizvodi dizajnirani i proizvedeni u BiH, da su izrazito udobni i napravljeni od vrlo kvalitetnih materijala. O samom nastanku brenda i prvim artiklima s Leži Beg etiketom, razgovarali smo s Unom Stanišljević, koja je zajedno s mužom Lazarom pokrenula cijelu priču. 

Tko čini Leži Beg tim?

Lazar i Una Stanišljević čine tim Leži Beg. Pored toga što smo bračni par, poslovno sarađujemo već 5 godina kao dizajnerski tim LU Architects, specijalizovani za dizajn enterijera. Česti zahtjevi klijenata da u svom životnom ili radnom prostoru imaju vreće za sjedenje i uvid u tržište, gdje je bilo teško naći estetski i kvalitetom prihvatljive komade, najviše su uticali na poslovnu ideju.

Una Stanišljević

Lazar Stanišljević

Što vam je bila inspiracija za naziv brenda i kreiranje samog logotipa?

Prvo je nastala ideja o proizvodima tipa "lazy bag", pa smo razmišljali  o imenu brenda.
Ime je došlo spontano i odmah smo znali da je to to. Samo ime nas je inspirisalo dodatno da ne odustajemo o ideje, da smo na pravom putu.

Vaša kampanja 'Gdje leži beg?' oduševila je pratitelje na društvenim mrežama. Što je bila nit vodilja u kreiranju iste i tko potpisuje vizuale?

Nit vodilja kampanje "Gdje Leži Beg?", a i samog brenda je hedonizam. Naglasak kampanje je bio na udobnosti i prilagodljivosti proizvoda okruženju. Takođe, željeli smo pokazati da je Leži Beg namijenjen ljudima koji  imaju stav i koji, kada je riječ o ličnom komforu, ne postavljaju pitanje, nego leže gdje god to žele.

Pošto nam je kao brendu jako važno to što je proizvod dizajniran i proizveden u BiH, logično je bilo da fotografisanje obavimo na nelogičnim lokacijama širom BiH.

U ideji i realizaciji kampanje je učestvovao tim mladih i kreativnih ljudi, takođe svi iz BiH. Za vizuale je bio zadužen sjajni banjalučki fotograf Aleksandar Arsenović, dok je za marketinški dio posla bila zadužena kreativna ekipa iz Smart Officea iz Banja Luke.

Koji su sve proizvodi dostupni u vašoj ponudi? Gdje iste možemo pogledati & naručiti?

Trenutno imamo tri proizvoda u ponudi: Leži Beg Fotelju, Leži Beg Tabure i Leži Beg Jastuk.


Informacije o našim proizvodima i procesu naručivanja moguće je pronaći na našem webshopu www.lezibeg.com. Tamo se nalaze detaljne informacije o karakteristikama proizvoda koji se vrlo jednostavno mogu naručiti. Dostavljamo ih na kućnu adresu na čitavom području Bosne i Hercegovine, a usluga dostave proizvoda je besplatna. Pratite nas na Facebooku i Instagramu i očekujte novitete vrlo brzo. Ovo je idealna prilika da sve Sarajlije pozovemo da dođu u Zemaljski muzej u nedjelju, 16.6., na Orea Bazar gdje će imati priliku probati Leži Beg proizvode, ali i naručiti po povoljnijim cijenama.


Sigurni smo da će ovi proizvodi zanimljive forme, maksimalne udobnosti i estetski primamljivog izgleda naći put do brojnih domova diljem regije, a mi se veselimo novitetima iz Leži Beg radionice.  

INTERIJERI , 14.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

ležibeg.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno