Spremni za nove trendove ukrašavanja ove zime? Predstavljamo vam macrame blagdanske ukrase i drvce - Bonjour.ba - bh.lif...

Spremni za nove trendove ukrašavanja ove zime? Predstavljamo vam macrame blagdanske ukrase i drvce

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI
18.12.2021.

„The most wonderful time of the year“ jednostavno nije potpuno bez blagdanskog drvca i zimskih, tematskih ukrasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preslatko ukrašeno i okićeno drvo može, naravno, svaki prostor pretvoriti u čarobnu oazu za odmor, ali samo zato što su klasična blagdanska drvca uvijek u modi, ne znači da se morate odlučiti za standardu varijantu.

Nakon što smo prošle godine na Instagramu inspiraciju pronašli u pampas drvetu, ove godine kreativna alternativa za blagdansko drvce daje boho osobnost svakom kutku.

Tačnije, dok su makrame za saksije i zidni ukrasi omiljena karakteristika svakog interijera inspiriranog bohom, makrame detalji su pronašli novi dom na blagdanskom drvcu i moramo priznati da nas je ova vještina vezanja čvorova za blagdanske ukrase oduševila.

Drvene perle i lampice su klasični ukrasi za ove čvoraste dizajne, ali se mogu ažurirati sjajnim perlama, svijetlim metalnim akcentima ili malim ručno rađenim dekorima.

Divno će se uklopiti i standardni ukrasi poput blagdanskih kuglica i zvjezdica.

Radujemo se vidjeti i šta nam u ovoj sezoni priprema i bh. brend Munika koji u ponudi ima već girlandu sa pahuljicama koja će se divno uklopiti u zimsku priču.

Foto: @munika_handcraft

***

Naslovna fotografija: @sugarana.home
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno