Bottega Veneta parfemi sada su dostupni i u BiH. Donosimo detalje.

BEAUTY SAVJETI
11.12.2019.

Sinoć je u Sarajevu, u Umjetničkoj galeriji BiH održana dobrodošlica dolasku jednog od najprestižnijih talijanskih parfemskih brandova Bottega Veneta na domaće tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bottega Veneta je brand osnovan u pokrajini Veneto, u gradu Vičenca davne 1966. godine.U svijetu mode su najpoznatiji po proizvodnji ručno izrađenih kožnih torbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠTO BOTTEGA VENETA PARFEME ČINI POSEBNIMA?

Kreativni direktor kompanije, Tomas Maier, kreirao je savršene mirise za žene i muškarce koji se oslanjaju na povijest i naslijeđe samog brenda Bottega Veneta. U BiH se od danas može i kupiti osnovna linija ovih mirisa, kao i linija Illusion.

Mirisi su poznati po svojoj specifičnosti, bogatom spektru svojih nota koje, kako je sam kreativni direktor naglasio, predstavljaju nevidljivi luksuz koji se osjeća kada se nanese na kožu.


Zabavi dobrodošlice ovih parfemskih favorita prisustovali su i brojni ljubitelji ovog brenda: Emina Ganić, dizajnerica Selma Starfinger, glumac Moamer Kasumović, voditeljica Emela Burdžović, a dio atmosfere donosimo kroz fotografije u nastavku. 

 

BEAUTY SAVJETI , 11.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno