Bor od knjiga će obožavati svi istinski bookloveri. Donosimo ideje kako ga napraviti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Bor od knjiga će obožavati svi istinski bookloveri. Donosimo ideje kako ga napraviti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
20.12.2023.

Bor od knjiga? Kada vidite ove ideje, sigurno ćete i sami razmisliti o tome da ove godine ne kupujete tradicionalno drvce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako se blagdani bliže, sve nas više oduševljavaju ideje kreativaca stvorene za ovu sezonu. Mašnice na boru umjesto kuglica, dekoracije koje možete izraditi sa svojim mališanima i hrana u obliku bora. Sve te dekoracije daju posebnu čar blagdanima i učine atmosferu u domu još toplijom.

 Tako smo ovaj put zavirili na društvene mreže i pronašli ideje koje će obožavati svi ljubitelji blagdanskih dekoracija, koji su pri tome i veliki zaljubljenici u knjige. Bilo da ste veliki kolekcionar ili tek knjiški entuzijast, bilo da imate čitav zid u polici od knjiga ili tek nekoliko omiljenih naslova, moći ćete izraditi svoj bor od knjiga. Ideje koje smo pronašli zapravo su jako jednostavne, a vi samo izaberite koja je vaš favorit.


Maleni bor od knjiga

Možda već imate tradicionalno drvce doma, ali želite na neki način iskazati i svoju ljubav prema čitanju. Ako je to slučaj, predlažemo da u jednom kutku složite nekoliko knjiga jednu na drugu kao bazu (možete koristiti i komad drva). Na njih zatim dodajte nekoliko otvorenih knjiga, od veće do manje, a potom vrh ukrasite mašnicom. Tako je u trenu spreman vaš mali bor!

 Polica s knjigama kao bor

Ako imate jako veliku policu u potpunosti ispunjenu knjigama, možete određene knjige okrenuti naopako (tako da se umjesto okvira vidi strana s listovima). Okrenite samo određene knjige kako biste kreirali uzorak blagdanskog bora.

 

 


Lampice u obliku bora

Na policu s knjigama možete jednostavno složiti lampice koje tvore oblik bora. Tako će njihova svjetlost dati cozy ugođaj domu, ali i istaknuti vašu kolekciju knjiga.

 Bor od naslaganih knjiga

Ako se ponosite zaista velikom kolekcijom knjiga, sve one za koje nema mjesta na polici možete u kružnom obliku slagati jedne na druge, a kako se slaganjem krug smanjuje, nastat će oblik drvca koje možete ukrasiti lampicama i zvijezdom na vrhu. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @myfriendsarefiction

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno