BONJOUR.zaviruje: Među prvima smo posjetili Bingo City Center u Sarajevu i njegove prodavnice!

EVENT
12.9.2020.

Jutros je od 08:00h u Sarajevu, na adresi Džemala Bijedića 160, otvoren novi shopping centar koji će ponuditi sasvim novo iskustvo kupovine za sve posjetitelje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu ‘gdje želje ožive’ vas čeka sjajan izbor poznatih domaćih regionalnih i internacionalnih brendova, hipermarket, gourmet kutak, kao i razne beauty adrese, prodavnice modnim dodacima, mobile shop te poslovnica BH pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ovu shopping lokaciju izdvaja upravo je moderno uređenje koje kupovinu čini znatno ugodnijom i ljepšom, prozračnost prostora te ponuda prodavnica u kojima ćete naći baš sve što treba za vašu porodicu!  


Hipermarket Bingo se prostire na čak 10 700 m2 u kojem ćete uz kupovinu potrepština za dom, moći uživati i istraživati ponudu na odijelima Galerije okusa, Pet shopa, vinoteke, Techno i Fashion shopa.


Ako ste u potrazi za poklonom, Cvjećara Art će kreirati neodoljive bukete za vas, dok će sve beauty entuzijastice uživati u ponudi dm drogerie markt, ali i rado vrijeme provoditi u frizerskom salonu Change studio.
Pauzu nakon napornog dana možete napraviti u Caffe slastičarna Vatra te uživati u prepoznatljivim slasticama ili osvježenje potražiti u Juicy bar Bum Bar.


U multibrend dućanu COCOZEBRA pronaći ćete udobne, kvalitetne i moderne artikle svjetskih poznatih brendova kao što su Desigual, GUESS, LIU᛫JO, Tamaris, s. Oliver i brojni drugi, koji će osigurati stylish kombinacije na ulicama grada.
Modni dodaci ukras su svake kombinacije, a Optika Loris i Swiss & Jewellery odgovorit će na vaše stilske afinitete. Kompletno shopping iskustvo obogatit će i ponuda Pharmacy, Pixel i Iqos dućana, a na šetnju kroz ovu novu #tućešpronaćibašsve shopping lokaciju, vodimo vas kroz fotografije koje je za BONJOUR.ba napravio Marko Jovančić.


Iz Bingo City Center Sarajevo najavljuju da će svoje prodavnice ovdje uskoro otvoriti još popularnih brendova, zato vas pozivamo da sve novosti pratite na njihovoj web stranici, kao i na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

EVENT , 12.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike