Bonjour.shopping vodič za Dan žena: Neodoljivi pokloni s polica bh. dućana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.shopping vodič za Dan žena: Neodoljivi pokloni s polica bh. dućana

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
7.3.2023.

Međunarodni dan žena obilježavamo 8.3. i posvećen je svim sjajnim damama koje su svojim radom, trudom i uspjesima napravile korak više ka ravnopravnosti žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


O nekima od njih učimo kroz knjige, neke od njih smo upoznale, a neke od njih su bile s nama od djetinjstva.

Svaka od njih je imala važnu ulogu i više nas motivirala da slavimo sve male velike uspjehe žena i podržimo ih, neovisno je li riječ o ekonomskim, društvenim ili političkim rezultatima.

 

Foto: Pexels

 

Ovo je datum kada želimo samoj sebi, ali i svojim dragim damama poslati ovu čestitku koja poručuje: "Dovoljno si dobra, ja vjerujem u tebe.".
Ovo je datum kada ćemo kroz razgovor s damama nastaviti raditi na malim velikim koracima uz koje svakodnevno pomičemo planine.
Ovo je datum kada ćemo uz znak pažnje uljepšati svakodnevne rituale vama drage dame, koji može biti mali high five za sve sjajne korake koje je napravila do sada.

Par kapljica parfema, potez maskarom ili ruž u omiljenoj nijansi može joj dati boost od jutra i pripomoći da se osjeća fantastično!

 

Vrijednosti proizvoda koje su istaknute ispod svakog artikla u sklopu Bonjour.shopping vodiča za Dan žena
 

Uz naše preporuke smo, uz kratki opis i link za kupovinu online, izdvojili vrijednosti proizvoda koji su dodatan motiv za kupovinu. Neovisno o tome želite li ovih praznika birati #madeinBiH etiketu, dodatno podržati ženske biznise, pridonijeti eco-friendly navikama ili investirati u nagrađivane proizvode, u nastavku vas čekaju proizvodi kojima ćete ostaviti snažan pečat.  

Kroz već omiljeni format Bonjour.shopping vodiča donosimo nekoliko poklon ideja za sve žene u vašem životu.
Prelistajte dalje.

 

 

***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci