Bonjour.recenzija: 4 tjedna smo koristile ova dva Vichy proizvoda i saznali u čemu se razlikuju - Bonjour.ba - bh.lifest...

Bonjour.recenzija: 4 tjedna smo koristile ova dva Vichy proizvoda i saznali u čemu se razlikuju

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
22.9.2021.

S dolaskom niskih temperatura i suhog zraka koji isušuju našu kožu, još više pažnje usmjeravamo na njenu hidrataciju, ali i zaštitu od vanjskih utjecaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, važno je obnoviti kožnu barijeru, ali i nahraniti ju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato ne iznenađuje zašto u ovom periodu sastojci poput hijaluronske kiseline imaju prednost, budući da neovisno o vašoj dobi ili tipu kože, duboka hidratacija važna je za zategnut izgled kože, kao i svježinu te blistavost tena.

Naime, hijaluronska kiselina pomaže u obnavljanju i zadržavanju hidratacije u ćelijama, smanjuje pojavu bora i ubrzava zacjeljivanje rana.  

Upravo je hijaluron, uz Vichy vulkansku vodu i probiotike zvijezda Vichy Minéral 89 linije koju čine Minéral 89 Booster i Minéral 89 Probiotic Fractions Serum koji hrane, obnavljaju i regeneriraju kožu. 

Minéral 89 Booster već je klasik u skincare svijetu budući da odgovara svakom tipu kože i rutini, dok Minéral 89 Probiotic Fractions Serum podjednako krade pažnju i simpatije beauty entuzijastica.

Uz to, dermatološki su testirani i hipoalergenski su.
To nam je bio sjajan povod da ih dodamo i u našu beauty rutinu, a u nastavku donosimo naše dojmove.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU MINÉRAL 89 BOOSTERA I PROBIOTIC FRACTIONS SERUMA TE KOJI SU NJIHOVI BENEFITI?

Kada je riječ o našoj jutarnjoj rutini, želimo pojednostavljene, sigurne i učinkovite proizvode koji će imati vrhunske sastojke i dodatno jačati našu kožu.
Upravo smo ove standarde pronašli u Minéral 89 Booster pakiranju. 

Vichy Minéral 89 Booster je još od predstavljanja privukao pozornost zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji Vichy vulkanske vode koja potječe iz vulkana pokrajine Auvergne (obogaćena je s 15 ključnih minerala) te hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine.

Ima samo 11 sastojaka, a osvojio nas je osjećajem svježine koji se javlja nakon nanošenja, što ga čini gostom naše rutine i u ljetnom periodu.
Uz to, nema miris, što ga čini idealnim za svakodnevno korištenje. Koristimo ga kao prvi korak našeg svakodnevnog rituala njege.

Kada smo ga tek dodali u rutinu, naša koža je kroz par dana dobila blistav izgled i zdrav sjaj, a sada ima i dodatnu punoću. 

Intenzivna hidratacija u kombinaciji s aktivnim sastojcima dodatno jača barijeru kože te ju čini otpornijom na vanjske utjecaje u gradskoj okolini. 
U našem ubrzanom dnevnom tempu sastavljenom od putovanja, snimanja i sastanaka, ovaj proizvod s aktivnim sastojcima uvijek nam ponudi potrebnu njegu, a veseli nas i to što dodatno jača kožnu barijeru i dodatno kožu priprema za zimske uvjete. Postoji i velika mogućnost da će ga s vašeg ormarića posuditi i vaš dečko te podjednako biti oduševljen ovom formulacijom koja je ispitana i na osjetljivoj koži. 

Kultna linija brenda Vichy nadopunjena je novim serumom s probiotikom predstavljenim u bočici Minéral 89 Probiotic Fractions koji potiče oporavak kože izložene stresu.

Ova formula obogaćena je probiotičkim frakcijama, mikroorganizmima koji imaju pozitivan učinak na imunološki sustav, jačaju barijeru kože, potiču njezinu regeneraciju i stimuliraju njezinu prirodnu obranu od stresora.

U misiji obnove kože, probiotičkim frakcijama pomaže i vulkanska voda obogaćena s 15 minerala i niacinamid koji smiruje upalna stanja kože
Naime, probiotici su čest dio naše prehrane, no, itekako mogu potaknuti oporavak kože pod stresom.

Brzo se upija, tekstura mu je prozirna i ima lagani završetak na koži, a potrebna vam je manja količina kako biste ga nanijeli na cijelo lice.
Hipoalergen je, nekomedogen i bez alkohola i mirisa, zbog čega je provjeren odabir za poboljšanje izgleda kože.

Odlično će 'razbuditi' kožu kada uslijed manjka sna i stresa izgleda umorno i neujednačeno te joj vratiti onaj poželjan sjaj.

Ako ga, kao i mi, nanosite ujutro, voljet ćete i kako vaš makeup izgleda ljepše na licu nakon njegovog nanošenja.
Provjereno, jednako lijepo će osvježiti i nahraniti kožu navečer, prije nanošenja kreme.

Nakon korištenja kroz desetak dana, uvidjet ćete da je koža djeluje mlađa, elastičnija i blistavija.

Svoje Vichy Minéral 89 favorite potražite u susjednoj apoteci i o njima se dodatno informirajte klikom OVDJE.
 

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci