Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili anti age tretman! - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili anti age tretman!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
5.7.2023.

Prethodnih mjeseci naše vjerne čitateljice odlučili smo nagraditi različitim poklonima prepoznatljivih bh. brendova pa tako i tijekom ljetnih dana kreirali smo giveaway koji će biti tema vaših razgovora na kavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, sigurni smo da dolaskom toplijeg vremena razmišljate o beauty tretmanima koji će regenerirati vašu kožu, vratiti joj elastičnost i stvoriti anti age efekt. Fokusiranje na zdrav način života, redovna hidratacija, kao i tretmani kreirani prema našem tipu kože mogu uveliko pomoći na putu do blistavog izgleda. 

Sasvim je prirodno da naša koža prolazi kroz prirodne promjene koje mogu uzrokovati pojavu bora, gubitak elastičnosti i opuštanje kože. Upravo zato vodeći se filozofijom važnosti njege kože u našoj rubrici Bonjour.giveaway odlučili smo vas nagraditi tretmanima u medicinskom kozmetičkom centru Svjetlost Beauty koji se nalazi na adresi Bolnička 8a u Sarajevu.

Riječ je o centru gdje stručnost i sofisticiranost susreću inovaciju i napredak u području kozmetičke njege uz profesionalne dermokozmetičke preparate Reviderm, Dermalogica kao i mineralni make up Reviderm i Jane Iredale. Svjetlost Beauty svojim klijentima nudi individualan pristup kako u centru tako i za kućnu njegu. Koristeći revolucionarne Med contour i Z wave aparate, stručnjaci centra uspješno se bave otapanjem masnih naslaga i rješavanje izazova s nepravilnostima na koži. 

Tretmani koji će revitalizirati vašu kožu 

Svjetlost Beauty jedini u Bosni i Hercegovini radi s prepoznatljivim aparatima Cell jet ultrazvuk i VEGA aparat za potpuni oporavak i mladolik izgled kože. Cell Jet ultrazvuk je revolucionarni uređaj koji koristi ultrazvučne valove i specifične frekvencije titranja kako bi omogućio dublju penetraciju aktivnih sastojaka proizvoda u potkožje. Ovaj tretman pomaže u stimulaciji regeneracije kože, poboljšava njezinu teksturu i elastičnost te pruža instant vidljive rezultate.

VEGA aparat koristi radiofrekvencijske struje kako bi precizno tretirao kožu. Riječ je o tehnologiji koja je savršena za sve tipove kože, a poboljšava strukturu i potiče sintezu kolagena, pružajući vam zdrav i blistav izgled. 

Bonjour.ba Facebook i Instagram giveaway 

Ako ste ovog ljeta poželjeli prepustiti se u ruke stručnjaka i osvojiti tretman u vrijednosti od 500 KM koji uključuje analizu kože, tretman Cell jet ultrazvukom i VEGA aparatom kao i makeup zavirite na Bonjour.ba društvene mreže. Naime, Reviderm tretmane dijelimo za jednu osobu na našem Instagram profilu te za jednu osobu na Bonjour.ba Facebook stranici, gdje možete otkriti više detalja o sudjelovanju. Sretno!
 

Bonjour.giveaway - Dobitnici nagrada
 

Drage dame, hvala što ste se igrale s nama. Dobitnica našeg Facebook darivanja i anti age tretmana u vrijednosti od 500 KM je Lejla Hrnjić, a dobitnica našeg Instagram darivanja i anti age tretmana u vrijednosti od 500 KM je Ljubica Sarvaš. Čestitamo!

Zamolit ćemo vas da se sa svojim kontakt informacijama javite u Bonjour.ba Facebook Inboks i Instagram Direct

* * *
Foto: Svjetlost Beauty

Povezani članci

Najpopularniji članci