BONJOUR.fall essentials giveaway: s.Oliver Follow Your Soul parfem za nju & njega

BEAUTY SAVJETI
29.10.2020.

Idealno je vrijeme da omiljene citrusne mirisne note zamijenimo jesenskim, senzualnim kompozicijama koje će savršeno naglasiti toplo pletivo koje biramo ili cozy oversized šalove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesenski parfemi donose savršenu ravnotežu cvjetnih, drvenastih i začinskih nota, koje će se zadržati na koži cijelog dana i pratiti vas u svim avanturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JESENSKI PARFEM KOJI ĆETE JEDVA ČEKATI NOSITI

Osjećaj slobode, izražavanje emocija i usavršavanje svoje vlastite ličnosti - sve to može pokrenuti jedan pokret. Senzualni ples duha i tijela, zvuci i životna snaga koja budi instinktivnost i kreira auru u kojoj se u potpunosti možete predati svojoj intuiciji.
s.Oliver – Follow Your Soul objedinjuje instinkt i intuiciju, prenoseći na vas svu senzualnost plesa. Miris koji budi vaš unutrašnji glas i otjelovljuje lakoću pokreta, noseći snagu koja čini da lakše izađete na kraj sa svakodnevnim izazovima. Duo koncept mirisa namijenjen je ženama i muškarcima koji stoje čvrsto na zemlji, ali i dalje slijede svoj vlastiti duhovni ritam.

s.Oliver Follow Your Soul WOMEN

Ženska kompozicija u svojim početnim taktima mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježan šarm i zanosnu živahnost – potom lebdi svojom cvjetnom središnjom notom, sastavljenom od mirisa afrodizirajuće ruže, jasmina i omamljujuće magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.

s.Oliver Follow Your Soul MEN

Muška kompozicija počinje voćnim mirisom ružičastog papra, dopunjen živahnim notama bergamota i kardamoma. Srednja muška nota, sastavljena od uzbudljivog ružmarina, vibrirajućeg ambroksa i mahovine, širi zavodljivu senzualnost koja se prelijeva u donju notu, u kojoj su grubi drevni vetiver i cedrovina zaslužni za avanturističke završne takte ove kompozicije. Bočica i vanjsko pakiranje oba ova mirisa kreiraju klasičan, bezvremenski dizajn koji je utjelovljenje ležernog luksuza i vitalnosti.

OSVOJITE S.OLIVER FOLLOW YOUR SOUL PARFEM ZA NJU ILI NJEGA U JESENSKOJ BONJOUR.BA NAGRADNOJ IGRI!

Igramo se na BONJOUR.ba Facebook stranici i Instagram profilu.

Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku tagirate prijatelja ili prijateljicu koji bi također sudjelovali u ovom darivanju,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!

Igramo se do sutra, 30.10. u 9:00h kada u komentarima ispod ove objave objavljujemo dobitnika.
Nagradu mogu osvojiti samo BONJOUR.fanovi iz BiH. Sretno!

BEAUTY SAVJETI , 29.10.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike