Proljetno izdanje Bonjour.cookbooka je tu! Klik i otkrijte najukusnije proljetne recepte za svakog gurmana. - Bonjour.ba...

Proljetno izdanje Bonjour.cookbooka je tu! Klik i otkrijte najukusnije proljetne recepte za svakog gurmana.

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
22.5.2021.

Novo godišnje doba uvijek u nama budi dozu entuzijazma i kreativnosti koju oslikavamo kroz našu garderobu, interijer, a nerijetko i poslastice koje pripremamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proljetne arome i mirise želimo probuditi kroz recepture koje nas iz kuhinje vode na putovanja, bude uspomene i mame osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo imajući na umu proljetne gourmet favorite i posebne trenutke u kojima više nego ikada ranije uživamo u udobnosti doma, kreirali smo proljetni Bonjour.cookbook. U našem timu smo lani objavili ljetno blagdansko izdanje Bonjour.cookbook, a posebice a posebice smo ponosni na činjenicu da recepti iz ovih knjižica imaju posebno mjesto u jelovnicima dama i muškaraca diljem BiH.

KLIK OVDJE za preuzimanje Bonjour.cookbook Spring 2021.

Znamo da je ponekad svakodnevno osmišljavanje jela koja ćemo pripremiti pomalo izazovno te smo odlučili probuditi maštovitost uz slatka i slana jela za baš svaki ukus, koja možete brzo i jednostavno pripremiti u svojoj kuhinji. Naime, u suradnji s Hajrudinom Šišićem, kojeg pratimo pod imenom @harrycooper kreirali smo proljetnu digital kuharicu koja sadrži supeukusne recepte koji su jednostavni za pripremu, no, istovremeno potiču kreativnost u kuhinji.


Kako biste impresionirali najbliže, Harry je uz namirnice naših partnera dmBio, Mercator, Vispak i Lactalis kreirao jela koja će upotpuniti vaše obiteljske stolove, a koja ćete s jednakom dozom entuzijazma pripremati za večere s prijateljima.


Neovisno birate li uživanje na terasi u zalasku sunca upotpuniti s granolom od kvinoje i parfaitom od jagoda, porodični ručak obogatiti sa pilećim ražnjićima i grčkim jogurt sosom ili jednostavno želite solo uživati u savršenoj zdjeli špageta u marinara sosu uz parmezan, ova kuharica bit će vaš vodič u kreiranju raznovrsne i bogate proljetne trpeze.

Naravno, ne zaboravite s nama podijeliti i vaše fotografije jela iz Bonjour.cookbook uz hashtag #Bonjourcookbook.
Uživajte u pripremi ovih receptura uz koja ćete znati da ste pripremili ukusno i hranjivo jelo koje će oduševiti vaše najmilije!

KLIK OVDJE za preuzimanje Bonjour.cookbook Spring 2021.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci