BONJOUR.blagdansko darivanje: Pupa Milano makeup set

MAKEUP
24.12.2020.

12. mjesec u našem uredništvu, sada već tradicionalno, rezerviran je za veliko blagdansko darivanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 31 dan darujemo vas s 31 novitetom naših partnera koji će stilski obogatiti vaše ormare, beauty rutinu i interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu današnjeg darivanja možete osvojiti bestsellere brenda Pupa Milano koji je prepoznatljiv po glamuroznim kombinacijama boja, inovativnim formulama, jedinstvenom dizajnu te posebnim, ekskluzivnim pakiranjima. 

PUPA MILANO NUDE OBSESSION LIPSTICK 

Instant oslobađanje boja na usnama koje vas dovode u centra pažnje. Visoka koncentracija pigmenata obavijena je dodatnim jastučastim slojem koji formira zaštitu protiv nabiranja na usnama. 3D efekat. Tekstura ruža jako kremasta ali nije ljepljiva na usnama. Usne izgledaju raskošno, njegovano, sofisticirano i potpuno #nude. Dermatološki testirano. Bez parabena. Idealno za one žene koje svoju ljepotu žele naglasiti prirodnim nijansama koje se savršeno slažu s bojom kože.

PUPA MILANO NUDE OBSESSION PALETTE 

Tri savršene teksture u jednoj paleti!
Matte tekstura je lagana, izuzetno fina i lagano se nanosi. Satin daje svilenkast osjećaj i stvara blistav efekat na kapku omogućavajući izvrsno blendanje. Metallic je izuzetno pigmentovan, u samo jednom potezu zagarantovan potpuni sjaj i zadivljujuća dubina. Oči su naglašene sofisticiranim nude nijansama sa višedimenzionalnim izgledom. Dermatološki testirano. Bez parabena. Neophodna paleta za ljubitelje „All-in-one“ make upa, sa sofisticiranim nude nijansama. Savršeno za dnevni i večernji izgled.


PUPA MILANO VAMP! SEXY LASHES MASCARA 

Maskara sa maxi aplikator za vlakna koji je dizajniran da ovije, skicira i uvije svaku pojedinu trepavicu. Savršena mješavina prirodnih voskova - pčelinji vosak sa organskim certifikatom i Karnauba voskom daje trenutno, potpuno puni ekstremni volumen. 

OSVOJITE PUPA MILANO MAKEUP SET U BONJOUR.BLAGDANSKOM DARIVANJU!

Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i/ili Instagramu tagirate prijatelje koji bi također sudjelovali u ovom darivanju,
  • možete sudjelovati u našem darivanju i na Facebook i na Instagram stranici,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitne komentare!

Igramo se do sutra, 25.12. u 14:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

MAKEUP , 24.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike