Bonjour.blagdansko darivanje: Prirodna kozmetika Gloria poklon paket za dnevnu i noćnu beauty rutinu - Bonjour.ba - bh.l...

Bonjour.blagdansko darivanje: Prirodna kozmetika Gloria poklon paket za dnevnu i noćnu beauty rutinu

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
21.12.2021.

Darivanje koje vam spremamo svakog dana ovog mjeseca donosi novitete u beauty svijetu, svijetu interijera ili u svijetu modnih dodataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 31 dan iznenaditi ćemo vas sa 31 proizvodom koji će uljepšati vaše svakodnevne rituale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas imate priliku osvojiti poklon pakete Prirodna kozmetika Gloria- set dnevne kreme i mlijeka za skidanje šminke na Bonjour.blagdanskom darivanju Facebooku i Prirodna kozmetika Gloria set noćne kreme i mlijeka za skidanje šminke u sklopu darivanja na Instagramu.

Prirodna kozmetika Gloria

Osnivačica brenda, Gloria Volarić, kreirala je liniju prirodne kozmetike upravo s namjerom da lijek sadržan u prirodi bude dostupan i siguran za svakodnevnu upotrebu svim ženama. Tako je, u srcu Hercegovine, zahvaljujući prostranim obiteljskim plantažama smilja, nastala prirodna kozmetika Gloria i njihova posebna Zlatna kolekcija. U njoj su sadržane jedinstvene recepture čiji je osnovni zadatak pobrinuti se da vaša koža bude zaštićena, njegovana i, kao takva, vječno mlada.

Smilje je jedna od onih biljaka koja ima nevjerojatnu snagu da odgovori na štetu koja je nanesena našoj koži, te da ponudi sjajne rezultate. Zbog toga su proizvodi prirodne kozmetike Gloria bazirani na smilju i izbjegnuto je korištenje kemijskih preparata, aditiva i konzervansa u njihovom sadržaju. Osnovni sastojci poput hladno cijeđenih ulja, eteričnih ulja, maslaca, mirisne vodice aromatičnog bilja, prirodne gline i soli Mrtvog mora ručno su spojeni u jedinstvene recepture za jedinstven tretman koji će zaustaviti vrijeme i spriječiti svaki negativan utjecaj koji prijeti našoj koži.

Upoznajte Prirodna kozmetika Gloria proizvode!

Dnevna krema smilje 50 ml

Dnevna krema od smilja obećava luksuznu njegu za cijeli dan. Hidratizira kožu, čini ju mekanom, svilenom, glatkom na dodir, te licu pruža osjećaj prozračnosti, dok istovremeno djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost. Idealan je izbor za masnu i normalnu kožu zbog svoje lagane teksture, te je i izvrsna podloga za make-up.

Mlijeko za skidanje šminke 200 ml

Mlijeko za skidanje šminke je proizvod koji čisti i njeguje u isto vrijeme. Njegova bogata kremasta struktura brzo se razmazuje i efikasno otklanja ostatke dekorativne kozmetike sa kože. Namijenjeno je svim tipovima kože.

Noćna krema smilje 50 ml

Bogata, hladno prešana, nerafinirana biljna ulja marelice i avokada sadržana u ovoj kremi idealna su za suhu i normalnu kožu. Dok vi spavate, nutritivni sastojci kreme dubinski hrane kožu vašeg lica, a ulje smilja djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost.

Osvoji Prirodna kozmetika Gloria dnevnu kremu i mlijeko za skidanje šminke u Bonjour.blagdanskom darivanju na Facebooku!

Kako biste sudjelovali u Facebook darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku otkrijete zašto vam se sviđa Prirodna kozmetika Gloria,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!
  • Igramo se do srijede, 22.12. u 10:00h kada u komentarima ispod Facebook objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo Bonjour.ba Facebook fanovi i Bonjour.ba Instagram pratitelji iz BiH. Sretno!

Osvoji Prirodna kozmetika Gloria noćnu kremu i mlijeko za skidanje šminke u Bonjour.blagdanskom darivanju na Instagramu!

Kako biste sudjelovali u Instagram darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Instagramu otkrijete zašto vam se sviđa Prirodna kozmetika Gloria,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!
  • Igramo se do srijede, 22.12. u 10:00h kada u komentarima ispod Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo Bonjour.ba Facebook fanovi i Bonjour.ba Instagram pratitelji iz BiH. Sretno!

***
Naslovna fotografija: Prirodna kozmetika Gloria

Povezani članci

Najpopularniji članci