BONJOUR.blagdansko darivanje: Chloé Nomade parfem

BEAUTY SAVJETI
15.12.2020.

12. mjesec u našem uredništvu, sada već tradicionalno, rezerviran je za veliko blagdansko darivanje! Kroz 31 dan darujemo vas s 31 novitetom naših partnera koji će stilski obogatiti vaše ormare, beauty rutinu i interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu današnjeg darivanja imate priliku osvojiti i isprobati jedinstven, blistav, slastan miris. Riječ je o parfemu Chloé Nomade koji će vas svojim mirisnim notom, ali i dizajnom bočice osvojiti na prvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznajte Chloé Nomade parfem

Djelo parfimera Quentina Bischa iz Givaudana, Nomade Absolu de Parfum vas obara s nogu. Ovaj drvenasto kiprasti miris je intenzivnija i opojnija verzija originalne kompozicije. Kao smjela aluzija na svijet muških mirisa, hrastova mahovina ostaje u srcu Nomade, ali sada otkriva neočekivanu prefinjenost. Raskošna tekstura slatke mirabel šljive pruža mirisu sočnu dimenziju. Senzualnost pojačana voćnim, aromatičnim akcentima baršunaste davane. Vjetar slobode, zagrijan kremastim, drvenastim bogatstvom meke sandalovine.

Za ovu intenzivnu verziju, Nomade bočica je ukrašena toplim bojama, prefinjenim materijalima i luksuznim detaljima. Otmjeni kontrasti između grafičkih linija kragne, zlatnih nitni i kože boje lješnjaka – sve su to odjeci prepoznatljivih aksesoara ove modne kuće.

OSVOJITE CHLOE NOMADE PARFEM U SKLOPU BONJOUR.BLAGDANSKOG DARIVANJA

U suradnji s kompanijom Orbico Beauty darujemo vas s ovom dizajnerskom mirisnom poslasticom uz koju ćete svako jutro započeti s dozom samopouzdanja.

Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i/ili Instagramu tagirate prijatelje koji bi također sudjelovali u ovom darivanju,
  • možete sudjelovati u našem darivanju i na Facebook i na Instagram stranici,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitne komentare!

Igramo se do sutra, 16.12. u 14:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

BEAUTY SAVJETI , 15.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike