BONJOUR.blagdansko darivanje: Bruno Banani Loyal Man parfem

BEAUTY SAVJETI
30.12.2020.

12. mjesec u našem uredništvu, sada već tradicionalno, rezerviran je za veliko blagdansko darivanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 31 dan darujemo vas s 31 novitetom naših partnera koji će stilski obogatiti vaše ormare, beauty rutinu i interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loyal Man jedan je od parfemskih noviteta brenda Bruno Banani koji će svojim egzotičnim i dugotrajnijim mirisom postati pouzdan pratilac u svakoj situaciji. Upravo ovaj parfem za muškarce možete osvojiti u današnjem darivanju! 

Upoznajte Bruno Banani Loyal Man parfem!

Dizajniran za uticajnog muškarca, Loyal Man uspoređuje neočekivanu sočnu voćkastost sa svježim aromatičnim tonovima, podvučenim modernom drvenastom „ambery stazom“ mirisa. Efekat otvara upečatljivi „cosmofruit“ sklad, intenzivirani kandirani voćni fragrance, pojačan zanosnim „udarom“ limuna, đumbira i hrskavom jabučnom harmonijom, kako bi stvorio sočan - ali ne pretjerano sladak - osjećaj. Sve to se razvija u čisto srce od balzama jele, lavande i geranije, podignuto osnažujućim dodirom mente, kako bi pružilo osvježavajuću mušku eleganciju. U suhom, toplom, smolastom „amber-extreme“ skladu su drvene note tonke, cedrovine i pačulija, za profinjeni, ali suvremeni potpis i pečat muškosti. Miris ima modno dizajnirano pakovanje, koje se ne može ne primijetiti. U skladu s ostalim mirisima Bruno Banani, bočica ima karakterističan kosi oblik, iznenađujući i moderan. Ovo, zajedno sa jedinstvenim „kodom“ boje likera i taktilnim uzorkom, stvara naglašeni stilski zapis.

OSVOJITE LOYAL MAN PARFEM U BONJOUR.BLAGDANSKOM DARIVANJU!

Kako biste sudjelovali u darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i/ili Instagramu tagirate prijatelje koji bi također sudjelovali u ovom darivanju,
  • možete sudjelovati u našem darivanju i na Facebook i na Instagram stranici,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitne komentare!

Igramo se do sutra, 31.12. u 14:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo fanovi iz BiH. Sretno!

BEAUTY SAVJETI , 30.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike