Bonjour.blagdansko darivanje: Osvojite omiljeni modni dodatak ove sezone, limited edition Bonjour.ba ceker! - Bonjour.ba...

Bonjour.blagdansko darivanje: Osvojite omiljeni modni dodatak ove sezone, limited edition Bonjour.ba ceker!

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
31.12.2021.

Darivanje koje vam spremamo svakog dana ovog mjeseca donosi novitete u beauty svijetu, svijetu interijera ili u svijetu modnih dodataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 31 dan iznenaditi ćemo vas sa 31 proizvodom koji će uljepšati vaše svakodnevne rituale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je na red stigao naš omiljeni modni dodatak bez kojeg nismo išli nikamo – Bonjour.ba ceker. Upravo je on idealan šećer na kraju našeg blagdanskog darivanja, zar ne?

Limited edition Bonjour.ba ceker kao vaš vjerni pratitelj u 2022. godini

Jednostavn, a opet moderan i statement logo našao se na Bonjour.ba cekeru koji smo dizajnirali za naš rođendan, kada smo i predstavili novi dizajn Bonjour.ba logotipa. Naša želja bila je predstaviti novi branding na simpatičan i praktičan način čime je i ideja o personaliziranom cekeru došla sasvim prirodno.

Tako su se u protekloj godini brojne dame (a među njima i mi u uredništvu) odlučile prošetati gradom, obalom mora, na snježnim planinama upravo s Bonjour.ba cekerom. Upravo se naš ceker pokazao kao idealan pratitelj u brojnim planovima koje smo imale tijekom protekle godine, čime je postao neizostavan atribut kombinacijama, ali i sudionik u brojnim posebnim uspomenama.

Mnogo poruka stiglo je u naš inboks kako vam se sviđa naš ceker i kako biste voljeli da organiziramo upravo ovakav giveaway gdje ćete imati priliku i vi u vašu garderobu dodati omiljeni dodatak sezone. Sada to i možete, a u nastavku otkrivamo kako.

Osvojite Bonjour.ba ceker u Bonjour.blagdanskom darivanju na Facebooku i Instagramu!

Kako biste sudjelovali u Facebook i Instagram darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i Instagramu otkrijete koja je vaša omiljena rubrika na Bonjour.ba,
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!
  • Igramo se do utorka, 4.1. u 10:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo Bonjour.ba Facebook fanovi i Bonjour.ba Instagram pratitelji iz BiH. Sretno!

*** 
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci