Bonjour x Via Media Gala Night: Još 100 fotografija nezaboravne atmosfere - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour x Via Media Gala Night: Još 100 fotografija nezaboravne atmosfere

Tekst:

Arijana Bošnjak

EVENT
25.4.2024.

Prije dva dana je u Sarajevu održan event koji će se još dugo pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sarajevska Vijećnica, impozantna građevina s bogatom poviješću, bila je centar spektakularnog događaja - Bonjour x Via Media Gala Night eventa. Event je zamišljen kao spoj elegancije, glamura, fine dininga i raskošnih kreacija te kao događaj koji će obogatiti bh. modnu i lifestyle scenu.
Bonjour.ba i agencija Via Media udružili su snage kako bi maštu pretvorili u stvarnost, kroz vrhunsku produkciju i pažljivo osmišljen dress code koji kaže „gala i black tie“.

Osvijetljena Vijećnica i crveni tepih su bili najava glamura koji je goste dočekao u centralnom dijelu interijera – treperava svjetlost i sanjiva atmosfera kreirana uz više od 400 JYSK svijeća, više od 300 metara zastora u nježnom nude tonu, 160 uzvanica i isto toliko ručno oslikanih tanjura s personaliziranim porukama… svaki detalj osmišljen kao potpis o vizionarskoj snazi Bonjour.ba i Via media tima.
U ugodnom i intimnom ambijentu koji je kreiran, poslužena su 4 slijeda pomno odabranih jela od svježih namirnica, note poznatih hitova pratile su nas kroz večer i pozivale na ples, a decentne kale su zaokružile priču o glamuru i luksuzu.
Uz pažljivo odabrane gourmet delicije i pića, večer je bila savršen spoj tradicije i luksuza, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne, što možemo zahvaliti i našim partnerima.

Uživanje u najukusnijim delicijama od svježih sastojaka iz Binga, Ledo King sladoledu u kasnim satima jer - „zašto ne!“ i snažnoj dozi energije kroz savršen spoj Grand kafa koktela koji sljubljuje kavu i mousse, za kraj večeri, dali su svim gostima polet za ples, druženje i uživanje u ovoj sanjivoj noći.
Svaki plesni pokret pratile su čaše ispunjene omiljenim okusima pomno biranih vina Emporia Wine te premium asortimana Frutela grupe – od gin kombinacija koje su nas osvojile do nezaobilaznog osvježenja s vodom.
Zlatarna Celje i Kerastase kreirali su savršene kulise za fotkanje, a Porsche je probudio iščekivanje u gostima koji su se prijavili za testnu vožnju Porsche Taycan modela.
Nama je atmosfera ostala urezana duboko u sjećanje te želimo svaki trenutak podijeliti i s vama i kreirati osjećaj da ste nam se i sami pridružili na ovom velikom „Great Gatsby“ momentu. Stoga, donosimo još 100 ekskluzivnih fotografija kako biste barem na trenutak osjetili emocije koje su preplavile aulu Vijećnice te večeri.


Donosimo još nezaboravne atmosfere Bonjour x Via Media Gala Night


 
Partneri Bonjour x Via Media Gala night: Bingo, Porsche, Kérastase, Zlatarna Celje, Ledo, Frutela group, Grand kafa, JYSKEmporia Wine
Hvala i partnerima koji su bili dio Bonjour x Via Media Gala Night goody bags: Emporia Wine, Grand kafa, Frutela group, Kérastase, Alma Ras, Max Factor

* * *
Foto: Sanela Babić, Amna Geljo i Edvin Ikanović za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci