Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili zdjelu Nera - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili zdjelu Nera

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
12.5.2023.

S razvojem tehnologije na svim poljima, ostaje tek nekolicina brendova koji njeguju i cijene ručni rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da mašina nikada ne može zamijeniti rad ljudske ruke je ono u što čvrsto vjeruje tim ovog bh. brenda. Zanat je kompanija iz Konjica koja iza sebe ima dugu tradiciju u rezbarenju i obradi drveta. Udišu potpuno novi život ovoj tehnici ručnog rezbarenja na popisu UNESCO-a, čuvajući i promovirajući zanat koji je nekada bio blizu izumiranja. 

 


Danas Zanat komadi krase domove mnogih zbog modernog dizajna ovog tradicionalnog zanata. 
 

Nera zdjele 

Nera zdjele su prvobitno bile dizajnirane za prodaju na aukciji na humanitarnoj akciji u cilju zaštite endemske pastrmke u Zanatovom rodnom gradu. Proizvod je privukao nevjerovatno pažnju dizajnerskih medija, kupaca i nekih vodećih brendova dizajna namještaja koji su ga koristili kao stilski element za njihove kataloge i sajamske izložbe. 

 Savršene proporcije, materijal, lakoća i skulpturalna profinjenost zajedno sa pedantno izvedenim detaljima rezbarenja su suština atraktivnosti proizvoda. Zdjele dolaze u tri različite veličine i dostupne su u prirodnom i crnom obojenom javoru. Zdjele također mogu biti kreirane po vašoj želji s prilagodbom različitih uzoraka rezbarenja. 
 

Bonjour.ba Giveaway

Ukoliko u vašem interijeru prevladavaju drvene površine i boho detalji, onda će vas obradovati i naš Facebook giveaway gdje imate priliku osvojiti Nera zdjelu od javorovog drveta u prirodnoj boji. Osim na Facebooku, i na našem Instagram profilu darujemo Nera zdjelu sa fotografije (zdjela skroz lijevo). Sretno!
 

Bonjour.giveaway - Dobitnici nagrada
 

Drage dame, hvala što ste se igrale s nama. Dobitnica našeg Facebook darivanja i Zanat zdjele Nera je Aldijana Šabanović, a dobitnica našeg Instagram darivanja i Zanat zdjele Nera je @nikolic_amela. Čestitamo!

Zamolit ćemo vas da se sa svojim kontakt informacijama javite u Bonjour.ba Facebook Inboks i Instagram Direct

* * *
Fotografije: Zanat 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno