Bonjour.Garden in The City: Ljuljačka na HT ERONET korneru nas je instant transportirala na egzotičnu tropsku lokaciju -...

Bonjour.Garden in The City: Ljuljačka na HT ERONET korneru nas je instant transportirala na egzotičnu tropsku lokaciju

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
25.6.2022.

Ljeto i bezbrižne večeri na terasi poslužili su nam kao izvorna inspiracija za kreiranje naše Bonjour.Garden in The City zabave u središtu Sarajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaRaskošne cvjetne dekoracije već pri samom ulasku u baštu Hotela Europe dale su naslutiti kako će svi uzvanici uživati u čarobnoj i romantičnoj noći pod zvijezdama. Lepršave duge bijele zavjese dale su dašak elegancije i mističnosti prije nego što smo krenuli sa upoznavanjem sadržaja koji su Bonjour.ba tim i Via Media agencija izdizajnirali misleći na svaki detalj. Ljetni vibe se nastavio širiti preko bijelih zavjesa, drvenog mostića ukrašenog zelenilom i ručno rađenim roza floralnim aranžmanima, pa sve do foto pointa koji je bio nezaobilazan detalj ove večeri. 


 

 

Uživali smo u plesu pod lampicama uz omiljene melodije koje su budile nostalgiju, te nismo mogli odoljeti ni da zapjevamo glasno uz hitove uz koje smo odrasli. Predah od plesa smo iskoristili za uživanje u ukusnim gourmet zalogajima. 

 Jedan od kornera koji je pozivao na stvaranje najljepših uspomena svakako je i HT ERONET kutak koji je pažnju privukao zahvaljujući ljuljački.
Ovo mjesto za dvoje poslužilo je za buđenje nostalgije u nama, a kada smo se osvrnuli oko sebe učinilo nam se kao da smo se transportirali na neku romantičnu tropsku lokaciju. Osim što je ljuljačka bila idealno mjesto za predah od plesa, nismo mogli ostati ni imuni na pažljivo birane dekoracije sa tropskim cvijećem, flamingo pticama i papigama. 
  

 

Upravo je inspiraciju za ovu kreativnu instalaciju ERONET pronašao u vizualnom identitetu za njihove nove tarife. Od početka ovog mjeseca ERONET-ova ponuda bogatija je za nove tarifne modele, kreirane kako bi najbolje odgovorile potrebama i željama korisnika za potpunom povezanošću i komunikacijom. SMART SURF namijenjena je onim korisnicima kojima nikad dosta gigabajta interneta. Čak 12 GB interneta uključeno je u mjesečnu naknadu uz odabir uređaja iz bogate ponude. Ako ni to nije dosta, a korisnik ne želi uzeti uređaj, količina mjesečnog interneta skače na nevjerojatnih 24 GB. Ako ste s gigabajtima nešto umjereniji, a volite i razgovarati i slati sms poruke, tu je SMART TOTAL s najboljim omjerom minuta i giga; 6 GB interneta mjesečno i 1000 minuta razgovora. Kao i kod SMART SURF, ako se odlučite za opciju bez uređaja, broj gigabajta raste na 12 GB interneta mjesečno.

Nove tarife upoznajte bolje na njihovoj web stranici.

Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

***
Fotografije: Sanela Babić, Enida Kajević, Elvir Pandžić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci