Bonjour.Garden in The City: Osvježenje tijekom večeri pronašli smo u ukusnim Bingo voćnim poslasticama - Bonjour.ba - bh...

Bonjour.Garden in The City: Osvježenje tijekom večeri pronašli smo u ukusnim Bingo voćnim poslasticama

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
24.6.2022.

Ljetna atmosfera našeg Bonjour.Garden in The City eventa kojeg smo organizirali u partnerstvu s Via Media agencijom pretvorena je u jedinstvenu avanturu koje ćemo se, zajedno s brojnim uzvanicima s bh. lifestyle scene, sjećati sa osmijehom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zvuci sreće isprepleteni s raskošnim, upečatljivim dekoracijama, raznim interaktivnim iskustvima i plesnim koracima činili su ovu bajkovitu večer zbilja posebnom. U krugu magičnih ljudi i prekrasnom ozračju skivenog vrta lociranog u Hotelu Europe naši uzvanici imali su priliku doživjeti pustolovinu mirisa i čaroliju bogatih okusa. 


Vrelinu ove zvjezdane ljetne večeri neutralizirali su sočni zalogaji najslađih plodova voća koje je za naše uzvanike pažljivo odabrao trgovački lanac Bingo. Uz neodoljive arome s njihovih plantaža, kao i voćki bogatih okusa različitih domaćih proizvođača čiji su proizvodi dio Bingo polica, iskusili smo jedinstvenu fuziju osvježenja. 
Upravo je Bingo mjesto na kojem redovito pronalazimo osvježenje i svježe narmicnice kroz cijelu godinu.

 
Sama filozofija poduzeća Bingo da u suradnji s vrijedim bh. poljoprivrednicima ponudi kupcima egzotično iskustvo citrusnih aroma oslikala se na bogatoj trpezi našeg eventa. Simpatična pletena košara krila je neke od najslađih okusa koji su naša nepca odveli na jedinstveno putovanje u najljepše tropske krajeve. 
 

Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * *
Foto: Sanela Babić, Elvir Pandžić i Enida Kajević za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci