Parižanka Camille Charrière vjenčala se ovog vikenda, otkrivamo detalje o 3 vjenčanice koje je nosila! - Bonjour.ba - bh...

Parižanka Camille Charrière vjenčala se ovog vikenda, otkrivamo detalje o 3 vjenčanice koje je nosila!

Tekst:

Marija Perić

MODNE VIJESTI
16.12.2021.

Uz temu vjenčanja pod nazivom 'Roaring Twenties' poznata blogerica Camille Charrière, zahvaljujući svom odabiru vjenčanice, dobila je titulu cool mladenke koja je zadržala svoj istančani stil i na dan vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovog vikenda vjenčala se za Françoisa Larpina u Parizu noseći tri haljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od njih bila je i prekrasna romantična i duga prozirna vintage Celine haljina koja se presijavala pri svakom koraku i koju je Camille obukla za ceremoniju vjenčanja. Haljina je izgledala odlično uz jednostavne Jimmy Choo salonke u bijeloj boji.

 

Njenu bijelu vjenčanicu naglasili su pufnasti rukavi i svjetlucave aplikacije, dok je za frizuru Camille birala jednostavno puštenu blago valovitu frizuru sa sitnim pahuljicama u kosi.

Druga haljina koju je Camille birala za svadbenu zabavu bila je delikatna bijela Harris Reed prozirna haljina sa tankim bretelama u potpunosti izrađena od čipke.

Njena kosa bila je svezana u balerina pundžu i naglašena jednostavnim bisernim naušnicama uz prirodni make up.

Treća haljina bila je Chanel slip haljina u kojoj je Camille provela ostatak zabave. Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku vidjeti i fotografije njenog trećeg izdanja ove večeri.

Foto: @katherine_ormerod

*** 
Naslovna fotografija: @camillecharriere

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno