Biseri, školjke i volani: Romantična izdanja kojima nećete odoljeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Biseri, školjke i volani: Romantična izdanja kojima nećete odoljeti

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
19.5.2024.

Na visokim temperaturama biramo lagana, elegantna izdanja, a romantični detalji postaju ključni elementi stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Istražujemo kako stvoriti neodoljive, romantične outfite za tople dane, istovremeno se oslanjajući na bisere, školjke i volane kako bismo postigli taj neodoljivi šarm.

 Biseri, kao simbol elegancije i sofisticiranosti, često su nezaobilazni u romantičnim odijevanjima. Oni se mogu naći na ogrlicama, naušnicama ili čak u obliku aplikacija na odjeći, dodajući dozu sjaja i glamura svakom izgledu. 

 

Foto: @rocioosorno

 


Školjke, s druge strane, donose notu morske inspiracije i opuštenosti u naše outfite. Bilo da su u obliku privjesaka na narukvicama ili kao ukrasi na sandalama, školjke su neizostavan detalj koji nas podsjeća na tople dane provedene na plaži. 

 

Foto: @olgali.berVolani su klasičan detalj koji uvijek donosi dozu romantične elegancije, a čini se da je jedan od trendova za ovo ljeto. Bilo da se nalaze na haljinama, bluzama ili suknjama, volani dodaju pokret i fluidnost svakom komadu odjeće. 

 

Foto: @yasmindevonport_

 

 U kombinaciji, biserni detalji, školjke i volani stvaraju izgled koji je istovremeno sofisticiran i bezbrižan, idealan za tople dane i ljetne noći. 
Dakle, oslobodite svoju romantičnu stranu ovog ljeta. 

* * * 
Naslovna fotografija: jackiericho_

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno