Posjetili smo Contour D i zaljubili se u tretmane koji su dobro čuvana celebrity tajna - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Posjetili smo Contour D i zaljubili se u tretmane koji su dobro čuvana celebrity tajna

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
4.4.2024.

Ljubav prema njezi kože svi gajimo zbog rezultata koje donosi, ali i zbog ljubavi prema ritualima i posebnim momentima opuštanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga, skincare nije samo nanošenje omiljenih kozmetičkih proizvoda. To je potpuno iskustvo koje svatko od nas može prilagoditi sebi i kreirati rutinu kakvu njegova koža najviše voli. Upravo u takvom konceptu krije se suština kultnog francuskog brenda – Biologique Recherche.
Biologique Recherche

Ovaj svjetski priznati brend nastao je još 1970. godine i od tada je predan izradi kozmetike posvećene vrhunskoj njezi kože sa znanstvenim pristupom. Njihovi proizvodi su prirodni, biološkog i biomorskog porijekla te ne sadrže umjetne mirise i nisu agresivni za kožu.

Osim nježnosti prema koži, spoj prirodnih sastojaka s inovativnim znanstvenim pristupom u konačnici daje i snagu proizvodima koji dubinski djeluju na kožu.

Takav jedinstven koncept osvojio je i celebrity svijet te su naklonost ovom brendu poklonili Kim Kardashian, Madonna, Sharon Stone, Demi Moore, Jennifer Lopez, Brad Pitt i mnogi drugi.
Zahvaljujući svemu tome, Biologique Recherche prepoznat je diljem svijeta kao brend koji ciljano rješava specifične izazove s kožom, poput neujednačenog tena, linija i bora, kao i nedostatak sjaja. Na sve to odgovaraju proizvodima s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka kako bi se postigli brzi i vidljivi rezultati.

Uz to, njihova vizija njege kože temelji se na individualiziranom pristupu, uzimajući u obzir jedinstvene potrebe pojedinaca, što omogućuje svakom klijentu potpun doživljaj njege i posvećenosti.
Drago nam je da smo i sami imali priliku osjetiti što je to istinsko Biologique Recherche iskustvo. Pri tome, nismo morali planirati putovanje u Francusku.


Kozmetički salon Contour D 

Bilo je dovoljno da se uputimo na adresu Maršala Tita 50 u Sarajevu, gdje nas je u Ambasadi ljepote Contour D dočekala vlasnica salona i strastvena zaljubljenica u brend Biologique Recherche, gospođa Delila Spahić. Uz nju su tu Andreja, Emina i Amela, suradnice s kojima je Delila nesebično podijelila svoje znanje i vještine.


Delila Spahić, vlasnica salona Contour D

Andreja, Emina, Delila i AmelaTako je filozofija ove pariške kozmetičke magije, koja beauty svijetom vlada već više od 40 godina, postala dostupna i u BiH.

Biologique Recherche je brend koji se ističe po vrhunskim proizvodima, ali i kreiranju doživljaja koji spaja ono vizualno, taktilno, slušno i mirisno u jedno nezaboravno iskustvo kakvo možete osjetiti i u ovom salonu. 
Prilikom samog ulaska u Contour D osjetili smo neodoljiv miris koji ima veliku moć da kreira uspomenu koja traje, dok je toplo, pažljivo birano osvjetljenje salona kreiralo jedan tako ugodan i intiman osjećaj koji u potpunosti relaksira.

Ambijent je naravno upotpunjen i glazbom, onom koja nas je u mislima povela na putovanje do nekog pariškog bistroa i pričala o vječnom šarmu tog grada, baš kao i interijer salona koji savršeno odražava francuski chic.

 Salon Contour D je mjesto gdje ste okruženi pažljivo izrađenim vitrinama koje kriju sve te izuzetne proizvode brenda Biologique Recherche, uključujući i njihov kultni losion P50, koji ove godine slavi 50 godina postojanja.

Jedna od njegovih ključnih značajki je sposobnost uklanjanja mrtvih stanica kože, što rezultira svježim i blistavim tenom. Stekao je status ikone u beauty svijetu zbog svoje učinkovitosti u eksfolijaciji, ali i balansiranju pH vrijednosti i poboljšanju teksture kože. 
P50 javna je tajna slavnih čijoj se koži uvijek divimo, kao i svih onih dama koje godinama svoje povjerenje poklanjaju brendu koji donosi jasne i vidljive promjene, koristeći uvijek vrhunske proizvode koji su rezultat kompleksnog istraživačkog rada.

Biologique Recherche se vodi time da uz kvalitetne proizvode imaju i prepoznatljiv medicinski i znanstveni pristup. Stoga i ovdje svaki tretman počinje analizom kože kroz striktan redoslijed od 7 koraka. Takvim početkom tretmana kreira se posebna kozmetička rutina koja će donijeti najbolje rezultate za svakog klijenta i njegove specifične izazove s kožom.


Emina Smaka, glavna urednica Bonjour.ba i Delila Spahić vlasnica salona Contour DBiologique Recherche priča s vremenom se, zahvaljujući brojnim zadovoljnim klijenticama i uvijek pozitivnim rezultatima, proširila kroz čitavu Bosnu i Hercegovinu.
Pored salona u Sarajevu - Dermatovenerološki Centar Farah, F & A Ultra Beauty Centar i Contour D, u planu je i otvaranje novih centara u još nekoliko gradova, a tu su i postojeći partnerski centri:
 

  • Klinika S - tetik, Mezoestetik Centar, Beauty & Coffee Resort by Čeda, Banja Luka
  • Stars Aesthetic laser centar, Bijeljina
  • La Bellezza Studio, Mostar
  • DKC Farah, Tuzla
  • L'amour, Bihać
  • Studio Allma Sellma, Derventa
  • Ginza - centar za ljepotu i estetiku, Doboj

Ako se još pitate otkud tolika popularnost Biologique Recherche brenda, naš je savjet da i sami posjetite salon Contour D. Tu ćete se uvjeriti u snagu njege koja spaja prirodu i znanost, vrhunske sastojke proizvoda i predanu njegu stručnjaka te pruža iskustvo koje uvijek za rezultat ima zdravu i njegovanu kožu kakvu oduvijek želimo.

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci