Bili smo na intimnoj večeri luksuznog brenda Kérastase održanoj u restoranu s prekrasnim pogledom na Sarajevo - Bonjour....

Bili smo na intimnoj večeri luksuznog brenda Kérastase održanoj u restoranu s prekrasnim pogledom na Sarajevo

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
4.1.2022.

Baš kako smo to i navikli kada je u pitanju brend Kérastase, večera organizirana u predivnom ambijentu restorana Four Seasons u Sarajevu bila je posebno iskustvo za sva čula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već pri ulasku u restoran, našu pažnju su ukrale pomno birane dekoracije u crvenim i zlatnim tonovima koje jasno slave najljepše doba u godini. Miris ruže koji se osjetio u zraku, zajedno sa suptilnim sjajem lampica i detaljima od svježeg zelenila dali su posebnu notu ovom druženju.

Dobrošlicu nam je poželjela Ivana Mijatović, marketing managerica brenda Kérastase. Odjevena u vječiti modni klasik, bijelu košulju i suknju izrađenu od mnoštva sjajnih crnih listića, dala nam je do znanja da nas čeka slavljeničko druženje. Dok smo se približavali stolu, dobili smo i kartice o brendu koje su pokazale zašto je Kérastase omiljeni luksuzni brend brojnih žena.
 


 

Od 1964.godine do danas, ponosni su na mnoštvo inovacija koje su postavili na globalnom tržištu njege kose: od prve njegujuće kupke za kosu, njegujuće maske, prve njege za vlasište do njegujućeg seruma za kosu i vlasište.
Svojim inovacijama, aktivnim sastojcima, tehnologijama i formulama, koje su i potpuno osjetilno iskustvo, kreirali su proizvode koje ćete koristiti i podjednako voljeti u dvadesetima i pedesetima godinama života.

 

 

Ivana nam je otkrila i što nam to sve Kérastase priprema u godini pred nama:

„Što se tiče KÉRASTASE-a, nastavljamo postavljati nove standarde u luksuznoj njezi kose, što znači da ćemo damama diljem svijeta ponuditi inovacije koje će biti njihovi saveznici u postizanju i očuvanju prekrasne, njegovane i najsjajnije kose ikad!
Već početkom godine imamo veliko lansiranje, za sve vrste obojane kose. Znamo koliko je promjena boje psihološki bitan moment u životu svake dame i koliko često se ne usuđuju na istu, upravo radi straha od posljedica bojanja kao što su: oštećenje, suhoća, ispiranje boje. Mi u Kérastase-u imamo jednu misiju: osnažiti žene da budu najbolja moguća verzija sebe i da se usude na promjene. Pozivamo sve dame da se usude, a njegu da prepuste nama. #youdarewecare
A što je imperativ kad je obojana kosa u pitanju? Njega, hidratacija, snažna kosa, sjaj, sjaj, sjaj i još malo sjaja! Ove komponente omogućit će da boja ostane postojana, vividna i sjajna dugo vremena.
U nastavku godine, donosimo još puno zanimljivih inovacija, kroz koje nećemo zanemariti ni muškarce, te svakako ne odstupamo od našeg naslijeđa koje je bazirano na profesionalnim personaliziranim Kérastase tretmanima u kojima dame mogu uživati samo u oficijelnim  Kérastase salonima. Stoga pozivamo sve dame u BiH da posjete neki od naših Kérastase salona i da prepuste užitku svih svojih 5 osjetila, jer Kérastase uistinu pruža vrhunsko SPA iskustvo za kosu. A svaka dama to zaslužuje!“
 Druženje smo nastavili uz pjenušava pića, prekrasan pogled na ubrzani grad i svjetla ulica te uz ukusne zalogaje, smijeh i nova poznanstva kreirali lijepe uspomene.
Djelić atmosfere donosimo kroz fotografije koje je za Bonjour.ba napravio Marko Jovančić.

 

***
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

 

Povezani članci

Najpopularniji članci