Bijeli pedikir je jedan od najpopularnijih izbora – donosimo vam dodatnu inspiraciju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bijeli pedikir je jedan od najpopularnijih izbora – donosimo vam dodatnu inspiraciju

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
28.5.2024.

Među omiljenim je skoro svim ljubiteljima nail arta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njegova jednostavnost, uredan izgled i elegancija čine ga idealnim za svaku priliku. Bijela boja na noktima simbolizuje čistoću i sofisticiranost, a u kombinaciji s različitim tehnikama nail arta, možete stvoriti interesantan izgled. Pored toga, preplanuli ten će još više doći do izražaja.

 Zašto je bijeli pedikir omiljen?

Bijela boja predstavlja čistoću i minimalizam, što ga čini savršenim izborom za one koji preferiraju jednostavan, ali sofisticiran izgled. Lako se kombinuje s različitim bojama i stilovima obuće te se uklapa u svaki modni stil. No, iako je riječ o minimalističkom i bazičnom izgledu, možete se poigrati s kreativnim aspektom. 

Kombinujte različite nijanse baze i pigmentacije bijelih nijansi. Na nokte uvijek možete dodati minimalistički dizajn, šljokice ili cirkončiće.

 French

Jedan je od omiljenih u svijetu manikira, a kombinacija mliječnih nijansi i na stopalima će kreirati jednako dobar french izgled. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @nasiba_rakhmanova99

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno