Bh.brend Pepetuška predstavio platnene ruksake koje možete i obojiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bh.brend Pepetuška predstavio platnene ruksake koje možete i obojiti

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
4.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja o personaliziranim ručno izrađenim lutkama, kojima možemo birati odjeću, boju kose, pa čak i dati ime, osvojila je brojne djevojčice, ali i njihove mame. Dame koje stoje iza brenda Peptuška sada imaju novi projekt koji će oduševiti sve roditelje s malom djecom.

Naime, u njihovom režiji nastao je i platneni ruksak sa ilustracijima koji djeca ( i odrasli) mogu nositi svuda sa sobom, obojiti ga kako žele i tako na interaktivan način ukrasiti ovaj dodatak. Ruksak će dodatno probuditi i njihovu maštovitost, ali i pokazati kreativnu stranu.

Ideja o Pepetuška platnenim ruksačićima, nastala je prvobitno iz praktičnih razloga. Naše lutke Pepetuške putuju širom svijeta i upakovane su u predivne brendirane Pepetuška kutije. Kada putujete, lakše je, ipak, svoju omiljenu lutku nositi u ruksačiću, ali ne bilo kojem. :)
Pepetuška platneni ruksak, vrlo je praktičan i lagan. Napravljen je od materijala botana, dimenzije 40x45cm. Na njemu je iscrtan obris lutke Pepetuška, koju dijete može samo obojiti po svojoj želji. Uz ruksačić, dolazi set flomastera za tekstil. 
Mislili smo i na odrasle, jer Pepetuške vole veliki i mali, tako da u ponudi postoji i ruksak s logom Pepetuška, za sve ljubitelje našeg brenda Pepetuška.
“ – otkrila nam je Maja Gerin, jedna od dama koja čini Pepetuška tim.


Ne sumnjamo da će i ovaj simpatičan ruksak, baš kao i njihove lutke, izmamiti osmijeh na lice brojnih curica. Sve o Pepetuška proizvodima i detalje o ovom cool ruksaku, potražite na njihovoj službenoj web stranici.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno