BH. tvornica namještaja GAZZDA dobitnik dvije prestižne nagrade za produkt dizajn - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

BH. tvornica namještaja GAZZDA dobitnik dvije prestižne nagrade za produkt dizajn

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
13.7.2016.

Kao što često znaju istaknuti u svojim katalozima, budući da je dom tako posebno i važno mjesto, Gazzda stvara poseban namještaj za vaš dom, namještaj koji će stvoriti leptiriće u trbuhu svaki put kada pomislite na njega. GAZZDA je i bh.tvornica namještaja čiji produkt dizajn dobiva sve veću pozornost svjetskog tržišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, upravo su na Red Dot nagradama održanim 4. 7. u Essenu, dva proizvoda s Gazzda etiketom bila dobitnik ove prestižne nagrade, u svijetu dizajna poznatoj i kao Oscar njihove branše. Oko 1800 dizajnera, ljubitelja dizajna i laureata su zajedno slavili u Red Dot muzeju. Oba nagrađena proizvoda su djelo dizajnera Saliha Teskeredžića, kreativnog pokretača Gazzdinog produkt dizajna.gazzda nagrade 2

Stolac 'Dedo', jedna od zvijezda Red Dot eventa, od strane žirija je nazvana modernom interpretacijom klasične stolice, dok je stol Tink opisan kao komad namještaja koji sjajno spaja poman odabir materijala i estetiku. Stolac Dedo zapravo je nastao kao svojevrsna počast svim djedovima, kako sami ističu - 'jednim i jedinim vladarima u povijesti fotelja'. Ova čvrsta hrastova fotelja sinonim je za udobnost i lakoću, a stol Tink je karakterističan po vitkim nogama nalik krilima koje povezuju elegantne šipke od inoxa.

gazzda nagrade 1

Foto: Gazzda

 

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno