Bh.dizajner Milan Senić predstavio novu kolekciju 'Intuition'

MODNE VIJESTI
24.7.2018.

Dizajner Milan Senić u svojoj kolekciji 'Intuition' za proljeće/ljeto 2018. predstavlja svojevrstan odmak od minimalističke estetike i ne-boja. Dizajnerski, kolekcija predstavlja nastavak kreativnog istraživanja dizajnera te su u fokusu kolekcije nalazi košulja koja dobiva sasvim novi izgled kroz istraživanje forme, dekonstrukciju, transformabilnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzastupljenije su nijanse plave boje uz maslinasto zelenu i bijelu, dok se uz nove modele košulje, kao dio linije nalazi i odijelo te multifunkcionalna košulja/haljina/mantil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Materijali od kojih su izrađeni odjevni predmeti koji čine ovu kolekciju su pamuk, lan, svila te njihove mješavine. Izaći iz svoje crno-bijele zone komfora dizajner se odlučio iz razloga jer je u ovom momentu tržište prezasićeno dizajnom u nebojama te se publici odlučio predstaviti kroz nešto neočekivano za njegov rad.
"Kreativno stvaralaštvo podrazumijeva različite autorske faze i tranzicije koje su poželjne ako kao finalni produkt daju dobra kreativna i dizajnerska rješenja. Moda i modni dizajn su možda i najbolji mediji koji dobro podnosi upravo kontinuirane promjene trendova i tendencija.“ – otkrio je Milan

">

Zaštitno lice projekta Ïntuition je Hilda Halilović koja je suradnju s Milanom započela još 2014.godine, kada je bila jedna od manekenki na njegovoj reviji.

PreviousNext


***
Fashion design & stylig: Milan Senić
Photo, directing & editing: Armin Čolo
Model: Hilda Halilovic, Relatum model management
Hair styling: Nora Pavlak
Make up: Maja Talović
Sound design: Haris Saracević

MODNE VIJESTI , 24.7.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Armin Čolo

Podijeli:

Posljednje objavljeno