Bebe pomažu djeci SOS Dječjeg sela BiH kroz projekt 'Sreća je veća kad je dijeliš'! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bebe pomažu djeci SOS Dječjeg sela BiH kroz projekt 'Sreća je veća kad je dijeliš'!

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
29.1.2015.

Zamislite da danas na vašu kućnu adresu stigne poklon kojeg ste prema vlastitoj želji odabrali za svoje dijete, a istovremeno jedan poklon paket prijeko potrebnih Pampers proizvoda stigne u SOS Dječje selo BiH? I sve to samo zato što ste odlučili svoju zalihu Pampers pelena kupiti u Bingo i Interex trgovinama? Upravo to je moguće od periodu od 21.1.2015. do 21.3.2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Pampers je udružio snage s Bingo i Interex trgovinama i odlučio svakom kupcu koji u ovom periodu skupi račune od kupovine Pampers artikala u vrijednosti 200 KM na kućnu adresu dostaviti jedan od tri vrijedna poklona. Nakon što skupite račune, ispunite online kupon na www.bingotuzla.ba ili ga preuzmite na kasi Bingo i Interex trgovina te na njemu označite koji poklon želite: Baby sjedalicu, Bubaba baby fotelju ili popularnu igračku 'Psić sveznalica', a zatim kupon zajedno s računima pošaljite na adresu 'Orbico doo, Lužansko polje 7, 71210 Ilidža, pp38'. Poklon uskoro stiže u vaš dom, a u znak zahvalnosti, Pampers, Bingo i Interex će za svaki vaš popunjeni i dostavljeni kupon darovati poklon paket Pampers proizvoda jednom djetetu u SOS Dječjem selu BiH.

pampers 01

„Kako bi svi upoznali naše male bebe humanitarce, pozivat ćemo sve mame čije kupone dobijemo da nam se jave i na mail s fotografijom svog djeteta kako bi sudjelovali u našem odabiru najsimpatičnije bebe i tako osvoje priliku za profesionalno foto snimanje za naslovnicu magazina 'Beba i mama'.“, poručuju iz kompanija koje sudjeluju u ovom projektu, a više informacija ćete naći na www.orbico.ba.

Podijelite svoju sreću uz kupovinu Pampers proizvoda u Bingo i Interex trgovinama od 21.1.2015. do 21.3.2015.!

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno