Beauty.Wishlist: Proizvodi koje u januaru dodajemo u beauty rutinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty.Wishlist: Proizvodi koje u januaru dodajemo u beauty rutinu

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
30.1.2024.

Period svakodnevnog darivanja, umotavanja poklona i iznenađenja djelimično je iza nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, ma koliko da su nas obradovale drage osobe, mi njih ili čak sami sebe, na wish listama uvijek ostane nešto. Svijet ljepote ni na sekund ne stagnira pri kreiranju novih trendova i beauty otkrića. Stoga, jednako intenzivno utiče i na buđenje naše mašte pri tome da iste što prije uvrstimo u svoju rutinu ili obradujemo dragu osobu za koju vjerujemo da bi uživala baš u tome.

Ma koliko voljeli ruževe, makeup trendove i zavirivanje u kozmetičke torbice, to su najčešće proizvodi koje biramo zbog estetike i iz ljubavi. Od njih u potpunosti razdvajamo one koji poboljšavaju izgled i zdravlje naše kože i kose, ali i parfeme koji doprinose našoj harizmi i auri koju drugi vide oko nas.


Foto: @alexandralapp

 

Šta je to što prvo primijetite na drugima?

Ili čak na sebi kada prođete pored odraza u ogledalu? Nakon cjelokupnog dojma koji kreiramo uz pomoć outfita, to je najčešće kosa.

Svi za svoju kosu želimo samo najbolje. Želimo joj da bude puna volumena, sjajna i da svojim zdravim izgledom upotpuni cjelokupan dojam koji ostavljamo. U skladu s tim za nju biramo samo najbolje proizvode te na tom polju puštamo svijetu ljepote da nas vodi ka najluksuznijim proizvodima i sastojcima. Jedan takav je i maska za kosu brenda miriamquevedo.Ostavite snažan prvi dojam

U skladu s govorom o ostavljanju snažnog prvog dojma i luksuznih sastojaka nikako ne možemo, a da zanemarimo važnost dobrog, efektnog parfema po kojem ćemo biti prepoznatljivi. Na potragu za bogatim mirisom najlakše će odgovoriti Bond No. 9 Chelsea Nights.Njegovana i zategnuta koža

Uživamo isprobavajući nove proizvode za njegu kože. Kada govorimo o njihovim sastojcima povremeno nam može biti konfuzna količina istih te može biti teško razumjeti kako i na koji način određeni sastojci pomažu našoj koži. Zbog toga vam za svaki od pomenutih sa naše wish liste donosimo detaljne opise. Jedan takav na kojem će vam biti zahvalna vlastita koža ili prijateljica kojoj darujete ovaj proizvod je i Skintegra Retiron 0.05.U 2024. godinu smo, htjeli to priznati ili ne, ušli s novim ciljevima, željama i planovima. Među njima je sigurno i taj da poboljšamo sebe u svakom pogledu, a kako se ljepota i ono kako se ophodimo prema sebi iznutra odražava na spoljašnji izgled, onda imamo i savršen način kako započeti s dodatnom brigom o sebi. Kolagen i važnost istog za naš organizam nerijetko je tema naših razgovora s prijateljicama. Upravo zbog toga, u ovoj godini dodatno želimo održati svoj fokus na redovitoj rutini unosa istog u vlastiti organizam.

skinage Collagen Elegance je dodatak prehrani koji će vam pomoći da svojoj koži iznutra pružite sve što joj je potrebno kako bi vas nagradila mladalačkim izgledom zdrave i zategnute kože.
 No, ako pored toga što želite nahraniti svoju kožu iznutra i pružiti joj potrebne hranjive tvari želite i preventivno djelovati unoseći kolagen u svoj organizam prije nego što on ukaže na to da mu istog ponestaje, onda je skinage Collagen Prestige idealan dodatak vašoj beauty rutini.
 Onda, jeste li već neke od ovih proizvoda odavno uvrstili u svoju beauty rutinu ili ste ih za vrijeme našeg predstavljanja dodali u svoje online shopping košarice? Šta god da je slučaj, vjerujemo da je uživanje u ovim proizvodima i zahvalnost vašeg tijela koje vam uzvraća blistavošću i zdravim izgledom neizbježna.

Radujete li se narednom shoppingu sa Bonjour.ba wishliste? 

* * *
Foto: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci