Beauty.Wishlist: Bez ovih 6 proizvoda više ne možemo zamisliti svoju rutinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty.Wishlist: Bez ovih 6 proizvoda više ne možemo zamisliti svoju rutinu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
14.2.2024.

Januar je bio mjesec novih početaka, a u februaru smo posvećeni tome da zadržimo svoje dobre navike i da uživamo u godini koja je pred nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kroz januarsku beauty wishlistu naš primarni cilj bio je kreirati zdravu „bazu“ za uljepšavanje. Tačnije, prihvatili smo činjenicu da ljepota zaista dolazi iznutra i maksimalno se fokusirali na to da organizmu pružio sve neophodne tvari. Na koncu, u znak zahvalnosti, organizam nas nagrađuje sjajnom i zdravom kožom, kosom te tako čini da nam svako naredno uljepšavanje pričinjava dodatno zadovoljstvo.


Foto: @yvzux


Makeup 

Ne želimo u potpunosti sakriti zdravi izgled svoje kože, nego ga dodatno naglasiti. Pritom, proizvodi koje biramo za svoju makeup rutinu također trebaju imati pozitivan uticaj na našu kožu i dodatno podržati njegu koju joj pružamo. 


Foto: @flormarbih


Pri odabiru makeupa birajte proizvode koji sadrže njegujuće sastojke, poput vitamina, kolagena i antioksidansa. Za početak neka to bude Flormar Vitamin Bomb Serum & PrimerSvaki put kada razgovaramo o makeupu za uspješno kreiranje istog naglasit ćemo važnost pravilne njege kože. Imajući na umu dobru bazu koju ste kreirali uz dva prethodna proizvoda, odabir kvalitetnog pudera će biti dodatni plus. Tokom dana i proslava svi želimo postojan makeup, a poželjno je i da makeup koji koristimo doprinese zdravlju kože. Puder koji se nalazi na našoj wishlisti zadovoljava nekoliko važnih kriterija, a jedan od njih je i SPF 15 kojeg sadrži u svojoj formuli


Više poljubaca

Njegovane i sjajne usne finalni su pečat svakom makeup izgledu. Ono što najmanje želimo kada kreiramo makeup look kojim smo zadovoljni jeste primijetiti da je ruž u toku dana jednostavno nestao. Želimo opušteno razgovarati, smijati se i uživati u obrocima bez straha od razmazivanja


Eyes never lie

Efektan makeup na očima, ljubiteljima makeupa, jedna je od najvažnijih stavki te cjelokupan look nerijetko zavisi od toga koliko smo zadovoljni načinom na koji su se naša sjenila za oči izblendala i ostala dugotrajna. Je li i vaša dugogodišnja misija pronaći maskaru koja zadovoljava sve kategorije: volumen, dužina i oblik? Na našoj beauty wishlisti našla se maskara koja je jednostavno – dovoljna i više nema traganja ni kombinovanja nekoliko različitih proizvoda za postizanje željenog izgleda. 

 

Sjajna koža

Ako svoju kožu pravilno njegujete i pružate joj sve potrebno poput različitih vitamina, Retirona i kolagena, ona će vas obradovati izgledom kakav jedna čekate dodatno naglasiti i pustiti da govori umjesto vas. 

Pri odabiru dodatne njege želimo proizvode koji će dodatno doprinijeti i izgledu, ali i zdravlju kože. Jedan takav proizvod je i Spectra. Samim imenom privlači dovoljno pozornost da je poželimo isprobati. Ova serumska emulzija pogodna je za sve tipove kože tako da ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti u tome da je dodate u svoju beauty rutinu. 

 

* * * 

Makeup rutina obogaćena kvalitetnim proizvodima učinit će svako naredno šminkanje zabavnim ritualom koji će olakšati da u svoj dan zakoračite bez stresa i uz odlično raspoloženje. Na našoj listi novogodišnjih rezolucija našao se i odabir najboljih proizvoda za njegu i ljepotu te vjerujemo da nam se pridružujete kreiranjem odlične baze i ekipe u svojim makeup torbicama.


Foto: @flormarbih

* * *
Naslovna fotografija: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci