U 10 najboljih beauty momenata devetog mjeseca našle su se i dame iz regiona - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U 10 najboljih beauty momenata devetog mjeseca našle su se i dame iz regiona

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
2.10.2023.

Seoul, New York, Madrid, London, Milano, Château de Saran, Pariz i posljednji dani ljeta provedeni uz more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U krugovima ljubitelja mode, septembar ima i drugi naziv - fashion month, to jeste, mjesec mode. Potpuno razumljivo jer su gradovi s početka ovog članka obilježili prethodni mjesec, ispunili ga glamurom, modom, ljepotom i brojnim eventima o kojim smo svi govorili danima.

S obzirom na to da su bh. dame, ali i cure iz regiona, rame uz rame blistale sa svjetskim zvijezdama na događajima koje su pratili milioni ljudi, logičan slijed je da skoro svi imamo svoje modne, ali i beauty favorite. Prije nekoliko dana se uz Kim Kardashian pojavljivao žargonski izraz o "rušenju interneta" zbog velikog broja medija i ljudi koji su bili fascinirani njenim novim lookom.

Zajedno s Unom Krlić, s naše naslovnice, na Yves Saint Laurent proslavi povodom lansiranja novog MYSLF parfema, svojim beauty izgledom nas je oduševila i bh. modna i beauty inspiracija Amina Efendić.

 Diva modnog svijeta, Naomi Campbell je oduševljavala u devetom mjesecu svojim izdanjima i pojavom koja decenijama izaziva usklike onog momenta kada zakorači na pistu.

 Najbolja beauty izdanja ovog mjeseca ne mogu proći i bez bh. Dive! Erna Saljević je od Armani beauty eventa održanog u Zagrebu, sve do posjete Château de Saran i upoznavanja svoje publike s pričom o nastanku Moët šampanjca blistala u glamuroznim izdanjima. 

 Rhode skin, brend koji je kreirala Hailey Bieber je bio između objava sa svakog fashion weeka. Mjesec su obilježile nove nijanse lip tinta, a espresso je brzo postao favorit.

 Još beauty izdanja koja su obilježila deveti mjesec

 

* * *
Naslovna fotografija: @unakrlic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno