U potrazi ste za novim parfemom? Bastille krije po jedan za svaki karakter! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U potrazi ste za novim parfemom? Bastille krije po jedan za svaki karakter!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
18.4.2024.

U potrazi ste za parfemom po kojem ćete biti prepoznatljivi? Želite li da bude sladak, upečatljiv, zavodljiv i da odiše vašim karakternim crtama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda za vas imamo prijedlog kojem nećete odoljeti. Riječ je o francuskom brendu parfema sa 95% prirodnih sastojaka. Kada pomislimo na parfeme, odmah mislimo i na Francusku te luksuzne i autentične mirise. Bastille parfemi utjelovljuju želju za pomicanjem granica i isticanjem opravdane namjere da budu dio nasljeđa visokog parfumerstva.
Istovremeno je prirodnija, održivija, etičnija i transparentnija, ne gubeći iz vida snove i emocije koje povezujemo s mirisima.

S tom kreativnom energijom, brend Bastille je pokrenuo kreiranje mirisa sutrašnjice. Njihovi mirisi plešu u ravnoteži između održivosti i poželjnosti, tradicije i budućnosti, sintetičkog i prirodnog, ženstvenog i muževnog, snage i suptilnosti, doživljaja i pamćenja. Svaki miris Bastille kreiran je sa željom da bude slobodan i autentičan. Kuća Bastille pažljivo bira sastojke koji moraju zadovoljiti stroge kriterije etičke i prihvatljive izvornosti.

Prije nego što anlaiziramo njihove note, obradovat će vas znati i da su Batille parfemi dostupni u Inoma trgovinama u Sarajevu (SCC) i uTuzli
Transparentnost je ključni pojam i brend ne skriva nijedan sastojak prisutan u formulama mirisa koje su pomno razvili renomirani kreatori.


PARFUMEUR DE LIBERTÉS

Svaki miris odiše svojom slobodom. Mirisi Bastille održavaju težnje, potvrđuju stavove i krase osobnosti, kao poziv da se dogodi čarolija...

Ovaj stav predstavlja pravu revoluciju u industriji mirisa u kojoj se formule tradicionalno i ljubomorno čuvaju stoljećima. Bastille je 100% proizveden u Francuskoj – što je sigurno i obaveza brenda s tako simboličnim francuskim imenom! Bastille je 2020. stvorila buntovna mlada Parižanka, a danas ga vode Sophie Maisant i Pascal Hyafil, dvije velike osobnosti luksuzne kozmetičke industrije, koji su uložili svoje znanje, svoju zaraznu energiju i svoju dosljednost u razvoj i rast ovog mladog francuskog brenda.
Osim izazova transparentnosti i prirodnosti, Bastille unosi izrazito francusku prkosnu nonšalantnost u stoljetnu tradiciju izvrsnosti visokog parfumerstva.

Bastille kreira mirise u skladu s propisima koji nalažu da mirisi moraju imati najmanje 95% prirodnih sastojaka da bi se mogli nazvati prirodnim. Izazov koji je Kuća prihvatila zadržavajući poštene prodajne cijene unatoč visokoj cijeni prirodnih sirovih sastojaka koje upotrebljava. Svaki je miris zamišljen s odvažnošću da ostavi elegantan i nijansiran trag, što je rijetko u svijetu prirodnih mirisa.

Izazov je to za kreatora mirisa čija je kreativna paleta zapravo znatno sužena i stoga zahtijeva povećanu kreativnost i spretnost da spoji 95% prirodnih sastojaka sa samo nekoliko sintetičkih molekula, oživljavajući izuzetne akorde i jamčeći dugotrajnu postojanost na koži. Kako bi odgovorio na taj izazov, Bastille surađuje s Kućom IFF - LMR, pionirom u prirodnim i etičkim izvorima mirisnih sastojaka iz cijelog svijeta i zastupnikom održive poljoprivrede, što brendu omogućuje uključivanje sastojaka poštene trgovine u njegove mirise.
Formule mirisa Bastille sadrže organski pšenični alkohol koji je prihvatljiviji u zaštiti planete. Koncentracije ovog sastojka u mirisima Bastille variraju od 8 do 15%. Svi mirisi su veganski i čisti: formulirani su bez negativnog utjecaja na hormonski sustav, bez dodataka otapala, stabilizatora, bojila ili filtara protiv UV zračenja.


Proizvedeno u Francuskoj

Mirisi su kreirani u Parizu, izrađeni u Grasseu i punjeni u pariškoj regiji. Neke njihove sastavnice dobavljaju europski partneri; osobito bočice koje se proizvode u Italiji. Ukrašava ih majstor iz područja Val - de - Marne. Vanjsko pakiranje izrađeno je od recikliranog kartona u jednoj pariškoj radionici. Samo su pumpica i mali umetak, koji je potreban da bočica ostane hermetički zatvorena, izrađeni od plastike.
Za njih u ovom trenutku nema trajnije zamjene. Kao dokaz predanosti brenda zaštiti prirode, član je pokreta 1% for the Planet (1% za planet): za svaki kupljeni miris, Bastille donira 1% iznosa nevladinoj organizaciji Surfrider Foundation, koja već 30 godina radi na zaštiti ocean


HORS - PISTE DRSKA KOLONJSKA VODA

Ovaj miris djeluje kao osvježavajuća kolonjska voda, ali njegova neobična i živahna svježina skriva puno više. Hors-Piste predstavlja obećanje intenzivnog življenja. Uzbuđenje koje nas obuzima bez upozorenja. Nalet adrenalina koji nas preplavljuje: poput vrtoglavice od visina ili ledeno hladnog gin tonica koji elektrizira naše okusne pupoljke.
Ovaj miris ne drži se utabanog puta: blistavi citrusi pomiješani sa živahnim đumbirom ujedinjuju se s oporošću maté čaja i pikantnošću bobica borovice za neočekivani osjećaj svježine. Moderna i drska kolonjska voda rođena da vas zavara i iznenadi. Kreirala ga je Domitille Michalon - Bertier. Formula mirisa Hors - Piste sadrži 36 sastojaka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.
RAYON VERT

Zasljepljujući zeleni citrusni miris Rayon Vert najavljuje povratak životu, svjetlu i buđenju prirode. Podsjeća na dolazak proljeća, nježnu travu pod stopalima, svježi zrak u nosnicama i osmijeh na usnama. Doziva sunce što sve preplavljuje svojim radosnim zrakama koje raspršuju i lome svjetlost poput disko kugle na suncem okupanoj livadi.
Aromatične zelene note anisa, bosiljka i komorača sretno plešu s toplim, blistavim cvijetom smilja
, biljke iz reda Asteraceae koja nikada ne vene. Rayon Vert predstavlja zasljepljujuću eksploziju sunčanog života! Kreirala ga je Caroline Dumur. Formula mirisa Rayon Vert sadrži 38 sastojaka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla

PLEINE LUNE

Blistavi cvjetni miris, opojan, ali ne i provokativan, nježan, ali ne i nevin, puten, ali ne i vulgaran. Pleine Lune se odvažuje na izazovne poglede koji su ujedno i poziv. Senzualan i delikatan, blistav i transparentan, Pleine Lune igra zavodljivu igru dualnosti u kojoj se postavlja pitanje: hoću li se usuditi? Tuberozu, divlji i senzualni cvijet, prati smirujući matcha čaj i nevina nota bergamota.
Baršunast i zavodljiv, Pleine Lune fascinira u jednakoj mjeri kao i zvijezda koja osvjetljuje noć i pridonosi našoj nesanici. Kreirali su ga Anne Flipo i Paul Guerlain. Formula mirisa Pleine Lune sadrži 40 sastojaka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.
DEMAIN PROMIS

Aromatična i obavijajuća lijenost - oda lijenosti, nemaru, onim malim trenutcima milosti koje si kriomice darujemo, Demain Promis predstavlja obećanje produživanja sadašnjeg trenutka koji je daleko od briga svakodnevice. Demain Promis uranja korisnika u obavijajuću kupku od mlijeka, utopljenu kardamomom, ružom, sandalovinom i plodom drveta tonka.
Dobre odluke… sutra, obećavam! Kreirala ga je Caroline Dumur. Formula mirisa Demain Promis sadrži 45 sastojaka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.
UN DEUX TROIS SOLEIL

Zaigrana jantarna ovisnost, poput duha zarobljenog u boci, Un Deux Trois Soleil zaigrana je i sunčana oda blistavoj i poznatoj toplini djetinjeg poslijepodneva.
Od igara i smijeha do svih onih radosti koje su ostavile traga na našim životima, poput mirisa praznika i prijateljstva. Poznati mirisi pomiješani su s gorkim bademom i gurmanskom vanilijom te su obavijeni mirisom slatkog cvijeta bradavke i smolastog benzoina. Kreirala ga je Domitille Michalon-Bertier. Formula mirisa Un Deux Trois Soleil sadrži 29 sastojaka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.
BATAILLE BLISTAVI

Drvenasti miris, neprestana napetost između vrućeg i hladnog. Gorući, punokrvan i napet miris snažnog karaktera, inspiriran razuzdanošću i kreativnošću festivala Burning Man u srcu pustinje u Nevadi.
Šafran, đumbir, crveni papar i pačuli prenose kontrast između vlažne hladnoće i zagušljive vrućine pustinje, između smirujuće svjetlosti dana i noći pune mogućnosti... Bataille predstavlja borbu između ekstrema koja se odražava na koži i koju hrani unutarnja vatra. Nanosite s oprezom. Kreirao ga je Nicolas Beaulieu. Formula mirisa Bataille sadrži 33 sastojka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.
PARADIS NUIT

Jantarno drvenasti miris kože, Paradis Nuit nije moguće svrstati u određenu kategoriju. Miris zabrane ili miris strasti, s naznakom drskosti i daškom zaigranog bijega, Paradis Nuit utjelovljuje nezaboravne noći koje prisvajamo i proživljavamo punim plućima.
Vršne note čistih, smirujućih nota marsejskog sapuna koje pružaju utjehu i sigurnost stapaju se sa zavodljivim mirisom cvijeta sene koji obasjava poput svjetlucave zvijezde na noćnom nebu; blistav i puderast. Srce novokaledonske sandalovine, prožeto gorkim kakaom, donosi topli spoj slatkoće i žestine te stvara tajanstven miris koji izaziva ovisnost. Kreirao ga je Nicolas Beaulieu. Formula mirisa Paradis Nuit sadrži 53 sastojka, od kojih je 95% prirodnog porijekla.


* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci