Baršun i crveno vječno asociraju na blagdane. Pronašli smo haljinu u toj kombinaciji. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Baršun i crveno vječno asociraju na blagdane. Pronašli smo haljinu u toj kombinaciji.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
25.11.2023.

Osjetite li „miris“ blagdana u zraku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada kažemo miris, mislimo na snijeg za koji znamo da dolazi uskoro, blagdanske ukrase koji su preplavili dućane, tisuće lampica koje će obasuti grad, ali i nezaobilazne odjevne komade u bojama i materijalima koji pričaju o blagdanima.

Više od svih boja i materijala, baršun u svojoj mekoći i nježnosti (posebno ako dolazi u zagasitoj crvenoj nijansi) daje znak da je vrijeme za večernje zabave uz šampanjac, nazdravljanje novoj godini i glas Mariah Carey bez kojeg ovaj period ne može proći.

Idealnu blagdansku haljinu u toj kombinaciji pronašli smo u dućanu ZARA. Riječ je o dugoj haljini negliže stila, s tankim bretelama i blago zvonolikim donjim dijelom, koji će pratiti svaki vaš pokret kada zaplešete.

Ovo je jedan timeless klasik koji će se voljeti s dugim kaputima, ali i kratkim voluminoznim bundama koje su hit sezone. Od obuće predlažemo sandale uparene s crnim hulahopkama, klasične salonke ili visoke čizme za nešto ležerniji, ali i dalje party ready look.


Link pronađite ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @olgaliberlin

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno