Voluminozna i upečatljiva: Bordo crvena bunda koja će zavladati zimskom sezonom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Voluminozna i upečatljiva: Bordo crvena bunda koja će zavladati zimskom sezonom

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
23.11.2023.

Istina je da se s vremena na vrijeme, u moru novih trendova i mnoštva komada u high street ponudi, ponekada zaista zaljubimo u neke modele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj put je to crop bunda brenda MANGO koja dolazi u neodoljivoj bordo crvenoj nijansi, koja će unijeti živost u hladne zimske tonove prirode koji nas već okružuju. Osim zbog boje, upečatljiva je i zbog voluminoznog umjetnog krzna koje stvara cozy vibe svaki put kada se na niskim temperaturama zavučete u njen zagrljaj.

 Zagasita, a tako raskošna, ova nijansa crvene vlada kombinacijama modnih insajderica čitavu jesensku sezonu, a sudeći po ovoj bundi i mnoštvu drugih komada, njena popularnost će se itekako zadržati i u nadolazećoj zimskoj sezoni.

 Od kombinacija kojima potpuno vlada boja vina, do onih u kojima je zvijezda looka komad u ovoj nijansi (u kontrastu s nježnijim tonovima), bordo crvena je poseban začin koji u svakoj kombinaciji priča o sofisticiranosti i odmjerenom glamuru, ali i odvažnosti.

Posebno odvažan je ovaj chic komad koji možete nositi uz omiljeni jeans i tenisice jednako kao i na profinjene večernje haljine, što ga čini savršenom zimskom investicijom.

 Ulovite svoj primjerak na linku ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @wustova

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno