Sada zajedno s prijateljicama možete noćiti u Barbie Malibu vili. Evo što trebate znati

INTERIJERI
18.10.2019.

Već šezdeset godina, Barbie je omiljena lutka brojnih djevojčica širom svijeta. Ove godine slavi svoj 60.rođendan, a mnoge je razveselila vijest da je Barbie Dreamhouse u Malibuu u suradnji s Airbnbom sada dostupna za iznajmljivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Airbnb je još jedanput pomakao granice i pokazao svoju kreativnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ova vila s infinity bazenom koji gleda na more, walk-in ormarom koji sadrži neke od kultnih kombinacija Barbie u odrasloj varijanti te ima vlastito kino može ugostiti četiri osobe, a cijena noćenja je sukladnoj proslavi 60.rođendana, 60 američkih dolara.

No, uz uživanje u sadržajima vile, u cijenu je uključen i kulinarski tečaj, a gosti će upoznati i celebrity frizericu Jenu Atkin, kao i imati sate tjelovježbe uz Olimpijku Ibtihaju Muhammad. Vilu možete rezervirati u periodu od 27.-29.10., a same rezervacije bit će otvorene od 23.10. u 11h na Airbnb profilu ove vile.

U domu je sve uređeno u ružičastom stilu i izgleda preslatko, a ručnici, čaše, kao i razni dekori kriju monogram Barbie. Unutar kuće nalazi se i Hobby Studio u kojem će gosti moći pokazati svoju kreativnost.


Kroz fotografije u nastavku vodimo vas na malu turneju kroz ovaj ružičasti dom. Biste li vi voljeli provesti vikend ovdje sa frendicama?

 

INTERIJERI , 18.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

airbnb.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno