Pronašli smo statement audio uređaje koji svjedoče neprikosnovenom stilu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pronašli smo statement audio uređaje koji svjedoče neprikosnovenom stilu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNI DODACI
24.11.2022.

Bliži se kraj godine i njeno najljepše razdoblje kada u druženju i prazničnoj atmosferi rezimiramo sve što smo postigli i nagrađujemo sebe i druge za postignute uspjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ohrabrujući vas da uvijek cijenite dostignuća svojih bližnjih, ali da nikada ne zaboravite da nagradite sebe, danas govorimo o načinima da se počastite poklonom koji će vaš život učiniti uzbudljivim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Ne možete zamisliti dan bez muzike? Volite da vas njeni opuštajući i emotivni zvuci prate kuda god krenete? Želite kvalitetno povezivanje sa svim uređajima za najljepši način da slušate odličan zvuk u pokretu? Rado biste istraživali sfere elegancije i udobnosti? Onda je vrijeme za novi audio uređaj!

Detalj za kojim će se svi okretati

Ako postoji brend koji nas odmah na prvu asocira na luksuz, autentičnost i stil, onda je to Bang & Olufsen.

Elitni danski proizvođač audio opreme ne samo da je iznimno fokusiran na kvalitet, već gaji jedinstven pristup uređajima koji odišu neprikosnovenim dizajnom i inovacijom. Zbog svega toga biranje i korištenje ovih sjajnih uređaja donosi posebno uzbuđenje. Jer ko ne bi poželio ovakve slušalice ili zvučnike? Osobe koje biraju Bang & Olufsen su osobe kojima su dizajn i kvalitet na prvom mjestu. Gdje god da se pojave s njihovim slušalicama, zvučnicima i drugom opremom, privlače pažnju i izazvaju oduševljenje. Unikatan dizajn ovih lifestyle uređaja svjedoči klasi i prefinjenom ukusu vlasnika.

Upravo to su imali na umu Peter Bang i Svend Olufsen kada su pokrenuli svoju biznis priču, a 1927. godine snimili i prvu reklamu. I danas nas jednako inspirišu izgledom i funkcionalnošću.

Danas smo za vas izdvojili tri sjajna audio uređaja koja osvajaju: elegantne ANC slušalice Bang & Olufsen Beoplay HX Sand, vodootporni zvučnik Beosound A1 2nd Gen Pink i najotporniji zvučnik za sve aktivnosti na otvorenom Beosound Explore Green.
 

Vjerne ljepoti i preciznom zvuku


Luksuz na vašim ušima ni u jednom trenutku ne dovodi u pitanje vrhunski zvuk. Ove sofisticirane bežične slušalice udobne su i trajne zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih su izrađene, a izgledaju jednako dobro kao i zvuk koji pružaju. Izrađene su od recikliranog aluminija, s glatkom janjećom kožom i udobnom memorijskom pjenom, dolaze u sofisticiranim bojama i s težinom od samo 285 grama. One su jednostavno zadovoljstvo koje nosite!

Kada ih počnete koristiti, prvo što će vas oduševiti je mogućnost da pokretima po vanjskom dijelu slušalica upravljate muzikom. Dodirnite ih jednom da biste pokrenuli ili pauzirali pjesmu, pređite prstom unazad da biste prekočili do posljednje pjesme na listi ili pređite naprijed da biste preskočili na sljedeću pjesmu. Ako pređete prstom oko ruba, podesit ćete glasnoću.

Elegancija i ekstravagancija praćene su i sjajnom baterijom pa ćete ih rijetko morati puniti. Uz jedno punjenje možete računati na najmanje 35 sati reprodukcije zvuka, po čemu se HX izdvajaju na tržištu.

 

 

Dodajte svemu ovome i efektno uklanjanje buke, laku povezivost s drugim uređajima i kvalitetne mikrofone za kristalno jasne pozive i postat će vam jasno da Beoplay HX slušalice nisu samo audio uređaj, već pokazatelj da gajite neprikosnoven stil s kojim izgledate i osjećate se raskošno.
 

Ponesite ljepotu gdje god se zaputite


Upravo ove riječi su highlight Beosound A1 2nd Gen zvučnika, otpornih na prašinu i vodu, sa najizdržljivijom baterijom u svojoj klasi. U privlačnim bojama, ovo malo čudo od Bluetooth zvučnika pruža jasnu i sigurnu konekciju sa prijateljima, rodbinom i kolegama gdje god se nalazili. Privlačnog je i blago zaobljenog oblika pa tako pruža True360 zvuk na otvorenom i u zatvorenom prostoru, a uz integrisanog Alexa asistenta i tri mikrofona za pozive izuzetne jasnoće brine se da sve čujete glasno i jasno. Za kraj priče o audio uređajima za koje samo možemo reći „wow“ ostavili smo vjernog pratitelja ljubitelja aktivnosti na otvorenom.

 

 

Bang & Olufsen Beosound Explore je zvučnik inspirisan prirodom i stvoren da vas nikada ne iznevjeri. Idealan je za nošenje u prirodu jer je robusnog dizajna i otporan na ogrebotine. Zapravo, ovo je najizdržljiviji zvučnik popularnog danskog brenda potpuno otporan na moguća oštećenja usljed prašine i vode. Nosite ga zahvaljujući kaišu i alki za kačenje, a ima tako dugotrajnu bateriju da ste mirni cijelih 27 sati korištenja i u svakoj avanturi u koju se zaputite.

 

 

Sve Bang & Olufsen uređaje možete istražiti na: https://zis.ba/proizvodac/bang-olufsen/, a uz kod „ZiS“ dostupni su vam za kupovinu u Zvuk i slika shopu u Aria centru, uz cijenu nižu za 10%. Ova posebna ponuda važi do 31. 12. 2022. godine.

Povezani članci

Najpopularniji članci