Odvažne i moćne: Balon suknje su novi proljetni trend, a mi imamo ideje kako ih nositi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Odvažne i moćne: Balon suknje su novi proljetni trend, a mi imamo ideje kako ih nositi

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
28.4.2024.

Živimo u svijetu brzih promjena i novi modni trendovi se pojavljuju gotovo preko noći ili se oživljavaju oni koje smo nosili prije više sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od posljednjih koji je zaživio na street style sceni i na društvenim mrežama, jesu balon suknje. Model suknje koji je uvijek tako odvažan, moćan i upečatljiv, bez obzira na to govorimo li o mini, midi ili maxi dužini. Osim što su tako unikatne, moram priznati da su i jako zabavne za kombiniranje.

 Voluminozni donji dio suknje pričat će priču o vašem autentičnom modnom izričaju pa ju možete kombinirati i s potpuno bazičnim komadima poput T-shirt majice i omiljenih tenisica.

 Sudeći prema kombinacijama modnih insajderica, posebno se vole s balerinkama, a birate li ih radije za večernje evente, predlažemo kombiniranje uz dobar par potpetica i elegantnije komade poput blejzera.


Foto: @terezzeta

Foto: @marina.mursa

Foto: @asmatchkotuaMaxi varijanta će tako kombinaciji dati na eleganciji, a mini će uvijek kreirati jedan chic i zaigran look. Pronađite modele u neutralnim tonovima ili jarkim bojama, uparite ih u nekoliko bezvremenskih komada i imate spreman outfit, stvoren za tople proljetne dane. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @cheriedari

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno