Proljetna groznica počinje: Zaboravite čizme, donosimo 5 neodoljivih modela balerinki - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Proljetna groznica počinje: Zaboravite čizme, donosimo 5 neodoljivih modela balerinki

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
15.2.2024.

Cipele su komad koji definira čitav look i zasigurno se radujete novim i laganijim modelima, nakon duge vladavine čizama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako je službeno još period zime, ovaj prijelaz iz sezone u sezonu kada nam u zraku već miriše proljeće, stvoren je za trendy model s kojim uvijek imamo love/hate odnos – balerinke.


Foto: @felicitymbirdBalerinke su model u koji možete investirati već sada i nositi ih s dugim kaputima i kratkim bundama za hladnije dane. Kada stignu toplije temperature, birajte laganiji outerwear koji će balerinke jednako dobro upotpuniti. Uz to, idealne su i za tople ljetne dane i poslovne kombinacije.


Foto: @mimiarrUkratko, ovo je komad u koji vrijedi investirati jer vas može pratiti kroz nekoliko sezona. Mi smo pronašli 5 omiljenih modela od kojih svaki nosi svoju priču. Tu je bezvremenski klasik – crne kožne balerinke, zatim upečatljivi metalik model koji možete upariti sa svim bojama. Osvojit će vas i balerinke od mrežice inspirirane kultnim Alaïa modelom.

 Odvažne i vibrantne crvene će ukrasti svjetla reflektora u svakoj kombinaciji, a neutralne krem bijele s crnim detaljima odisat će vječnim pariškim chicom.

Bez iščekivanja proljeća, ulovite svoj model već sada i kreirajte stylish slojevite kombinacije kojima balerinke daju posebno šarmantan pečat.


Balerinke – 5 modela koji su ukrali našu pažnju


* * *
Naslovna fotografija: @mimiarr

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno