Kako urediti balkon? Posudite ideje od bh. dama. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako urediti balkon? Posudite ideje od bh. dama.

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
30.5.2023.

Već prve zrake sunca poslužile su kao motivacija za preuređenje balkona kako bismo ih pretvorili u simpatične oaze idealne za ljetna druženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da ste jedni od onih koji su se odlučili za veliki pothvat poput diy projekta, osvježenje terase cvijećem ili planirate skoro preuređenje uz pomoć hashtaga #DoYouBonjour pronašli smo balkone bh. dama koji će poslužiti kao foto inspiracija. 

Naime, bez obzira na površinu kojom s raspolažete uz pomoć simpatičnog pletenog namještaja ukrašenog udobnim jastucima, kao i bogatim laticama sezonskog cvijeća svoj balkon možete pretvoriti u šarmantnu ljetnu prostoriju personaliziranog stila. Osim skoro pa nezaobilaznih garnitura, kao i drvenih stolica posebnu čar ljeta balkonima daju ljuljačke uz koje ćete postići potpuno novu dimenziju užitka. 

Pored namještaja i cvjetnih aranžmana možete se poigrati sa svjetlosnim ili pak mirisnim dodacima kojima možete kreirati jedinstvenu atmosferu. U nastavku pogledajte kako su bh. dame od svog balkona napravile inspirativnu prostoriju. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @amirahondo 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno