Balenciaga izazvala lavinu reakcija novom kolekcijom 'potpuno uništenih' tenisica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Balenciaga izazvala lavinu reakcija novom kolekcijom 'potpuno uništenih' tenisica

Tekst:

Ana Rotim

MODNE VIJESTI
10.5.2022.

Više puta smo se uvjerili da svjetski brendovi uistinu znaju kako iznenaditi javnost, a u skladu s tim modnu kuću Balenciaga možemo osloviti kao jednog od predvodnika trenda neočekivanih odjevnih predmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Spomenuti luksuzni brend, čiji se proizvodi nalaze visoko na listi želja brojnih modnih znalaca, ovog puta u svoju ponudu je uvrstio limitiranu kolekciju tenisica pod nazivom Paris koje su kako i sami kažu ‘potpuno uništene’. Naime, radi se o tenisicama koje su prekrivene ogrebotinama i šupljinama, dok se logo u obliku grafita nalazi na potplatu.


Foto: balenciaga.com


Foto: balenciaga.comTenisice dolaze u dvije klasične boje - crnoj i bijeloj, te su na službenoj stranici samog brenda dostupne za prednarudžbe. Ukoliko u svoju kolekciju želite uvrstiti ove veoma posebne tenisice, morat ćete izdvojiti 1,850 dolara. Osim ‘potpuno uništenih’ tenisica iz kolekcije Paris, brend je ponudio i klasičnu verziju istih tenisica koje su dostupne za 625 dolara prema čemu mnogi zaključuju da je ovo još jedan marketinški trik modne kuće Balenciaga.


Foto: balenciaga.com


Foto: balenciaga.com

* * *
Naslovna fotografija: @diet_prada

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno