Novi Avon parfem 'Today Tomorrow Always' dolazi u formi gela i miriše neodoljivo

BEAUTY SAVJETI
25.4.2020.

Globalna pandemija sve nas potaknula je da kreiramo nove svakodnevne navike koje će nam pomoći zadržati dobro raspoloženje i probuditi dodatnu dozu pozitivne energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među sitnim ritualima koji potiču lijepe emocije i dodatno nas opuštaju, svakako su beauty koraci s kojima započinjemo jutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parfem je i dalje neizostavan dio našeg dana. On unese svježinu, potakne val dobrog raspoloženja i često daje dodatnu dozu samopouzdanja.
Ako ste u potrazi za novim favoritom za toplu sezonu pred nama, ovaj senzualni cvjetno-voćni parfem u Avon potpisu, Today Tomorrow Always, savršen je kandidat.

RASKOŠAN PARFEM U FORMI GELA

Avon parfemska kuća sa više od 130 godina mirisne tradicije predstavila je još jedan mirisni patent, esenciju mirisa u gelu.
Esencija parfema omogućava puno sporije hlapljenje gornjih i srednjih nota te dugotrajnije održavanje na koži - produžuje njihovo isparavanje, osjet mirisa na koži i pruža iskustvo za sva čula, kakvo do sada nije viđeno u tradicionalnim EDT i EDP mirisima. 

Upravo zbog toga, Today Tomorrow Always ETERNAL Essence de Parfum predstavlja potpunu inovaciju u svijetu mirisa. 
U gornjim notama Today Tomorrow Always parfema pronalazimo svježi kalabrijski bergamot, procvjetalu dunju i sasušenu ljubičicu, u srednjim osjetimo procvjetalu magnoliju, rozi božur i osunčane latice jasmina. Samu bazu parfema nosi sjajna sandalovina, kristalni mošus i drvo kašmira.

Period u kojem smo se našli idealan je da uljepšate dan sebi ili dragoj dami kroz mirisni poklon koji će razbuditi sva čula.
Ovaj parfem, kao i ostale omiljene Avon proizvode možete poručiti online - stižu na vašu kućnu adresu uz sve propisane mjere zaštite prilikom dostave.

BEAUTY SAVJETI , 25.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike