Otkrijte novi beauty proizvod brenda Avon za njegu i hidratizaciju kože - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrijte novi beauty proizvod brenda Avon za njegu i hidratizaciju kože

Tekst:

Bonjour.ba/PR

ZDRAVLJE I NJEGA
18.1.2023.

Hijaluronska kiselina već duži niz godina poznata je kao jedan od rado korištenih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena širom svijeta s razlogom uvode proizvode sa hijaluronom u svoju rutinu njege kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kompanija Avon pripremila je proizvod za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti svojoj koži adekvatnu njegu, pogotovo tokom zimskog perioda – Anew hidratantni serum s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože, veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži jedri izgled i gipkost. Međutim vremenom i starenjem koncentracija hijalurona opada.

Zato ove zime njegujte svoju kožu novim Anew serumom, proizvodom koji će pomoći u borbi protiv starenja te koji trostruko djeluje: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Novi Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline dostupan je po cijeni od 29,90 KM u aktuelnoj Avon brošuri koju možete pronaći klikom ovdje.


* * *
Naslovna fotografija: Avon PR

Povezani članci

Najpopularniji članci