Svidjet će vam se kako Arnela stilizira svoj stolić za kavu. Inspirirajte se. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svidjet će vam se kako Arnela stilizira svoj stolić za kavu. Inspirirajte se.

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
6.6.2024.

Stolić za kavu, mali komad namještaja koji ponekada ne dobije dovoljno pažnje prilikom uređenja dnevnog boravka, zapravo je srce tog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


On nije samo praktičan komad namještaja na kojem odlažemo čašu ili knjigu, već epicentar razgovora, smijeha i opuštanja. Kao takav, stolić za kavu ima značajnu ulogu u oblikovanju atmosfere i karakterističnog stila dnevnog boravka. Upravo zbog toga, njegova uloga i stiliziranje zaslužuju posebnu pažnju i promišljen pristup.

 



Nama se svidio način na koji Arnela Kadirić stilizira njen stolić za kavu te vam donosimo nekoliko fotografija kako biste i sami pronašli inspiraciju u ovoj jednostavnosti. S nekoliko suptilnih detalja, poput ukrasne svijeće neobičnog oblika i upečatljive coffee table knjige, čitav prostor je dobio novu dimenziju. Maleno postolje na kojem se može naći nekoliko dodatnih detalja je savršeno za igru proporcija među predmetima i stvaranje harmonične dinamike.

 

Foto: @interior_by_ak_

 

Za kraj, svježe cvijeće će uvijek unijeti dašak prirode i topline u dom, a najlakši je način da novim bojama cvijeća unesete veliko osvježenje.

Ono što je posebno u ovom pristupu je mogućnost jednostavnih promjena. Uz samo nekoliko novih detalja ili zamjenu postojećih, Arnela je lako osvježila prostor i unijela novu energiju. Stolić za kavu postao je platno na kojem se svaki dan može stvarati nova slika, čineći dnevni boravak omiljenim mjestom za opuštanje i druženje.


Foto: @interior_by_ak_

* * *
Naslovna fotografija: @interior_by_ak_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno