Bili smo na Armani Beauty masterclassu i ekskluzivno razgovarali sa vizažistom Raja Daniel - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Bili smo na Armani Beauty masterclassu i ekskluzivno razgovarali sa vizažistom Raja Daniel

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
19.10.2023.

Jučer smo u intimnoj atmosferi, u Predsjedničkom apartmanu hotela Swissotel u Sarajevu uživali u nešto drugačijem beauty druženju koje je za cilj imalo potaknuti osjećaj ugode u vlastitoj koži, ali i pokazati kako ostaviti snažan dojam uz svilenkaste teksture i makeup koji naglašava našu autentičnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, Armani Beauty je uz druženje s face designerom, Raja Daniel, predstavio nove proizvode ove omiljene beauty kuće te nam prikazao kako kreirati dnevni look uz tek par proizvoda koji su prozračni, višenamjenski i lagani na koži.


Raja Daniel, Armani beauty vizažist

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela BabićRaja Daniel je face designer beauty kuće Armani Beauty koji iza sebe ima već 16 godina iskustva, a kroz svaki njegov savjet i potez kistom, vidi se strast prema filozofiji brenda da se naglasi snaga svake žene i potenciraju njene vrline. Kada ne priprema celebrity dame za crveni tepih ili modele u backstageu revija, drži edukacije o kreiranju beauty lookova koji naglasak stavljaju na prirodu ljepotu.

Pri dolasku, našu beauty stanicu krasili su novi proizvodi brenda uz par klasika kojima se iznova vraćamo poput Luminous Silk Foundation te smo prateći Raju mogli i sami isprobati nove tehnike, trikove i proizvode.
 

Foto: Aida Redžepagić


Foto: Sanela Babić

Foto: Aida Redžepagić

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Aida RedžepagićRaja nam je i otkrio da dizajnera brenda Armani, nerijetko nazivaju Maestro, upravo zbog njegove posvećenosti baš svakom detalju od načina na koji se svijetlo igra s tkaninama, do makeup looka koji nose modeli. Upravo je i to bio razlog pokretanje vlastitog beauty brenda, kako bi kreirao brend i proizvode koji će otkriti osobnost i snagu žene te biti u potpunom skladu s njegovom filozofijom.

Vizija Armani žene su inspirativne i snažne dame, poput onih koje su imale priliku lično probati željene Armani Beauty proizvode, uključujući uvelike prepoznat i višestruko nagrađivani puder od strane medija i struke - Luminous Silk, a u to i ruževe za usne Lip power i zadivljujuće sjene za oči Eye Tint.

 

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Aida Redžepagić
 

S fokusom na prirodnu ljepotu i postizanje blistavog, besprijekornog tena, Raja Daniel je podijelio svoje bogato višegodišnje iskustvo i savjete, motivirajući dame da primijene željeni Armani Beauty look u svojim svakodnevnim rutinama.

Napominjemo da je Armani beauty kozmetika dostupna ekskluzivno u parfumeriji Inoma SCC, kao i na njihovoj online stranici.

Govoreći o beauty trikovima koje smo upisali u naš notes, ono što svakako treba spomenuti je nanošenje primera na lice tako da istovremeno s proizvodom radimo i masažu lica, kako bismo potaknuli prirodan glow, kao i nanošenje proizvoda prstima, kako bismo kreirali prirodan finish.


Foto: Sanela BabićU notes smo napisali i nanošenje highlightera prije pudera, kako bismo suptilno naglasili crte lica, kao i korištenje četkice za sjenilo iza trepavica dok nanosimo maskaru, kako bismo spriječili eventualno oslikavanje maskare na kapcima.

 

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela BabićVeselimo se primijeniti naučeno već pri narednom kreiranju dnevnog makeup looka, a nismo mogli odoljeti da Raju, ekskluzivno za Bonjour.ba čitatelje ne upitamo o još par dodatnih beauty trikova koji će vas potaknuti da slavite sebe.


Foto: Sanela BabićMakeup minimalizam postaje sve popularniji - koji su po vama osnovni proizvodi u svakom setu za šminkanje?

Vjerujem da su korektor i rumenilo neophodni. Korektor služi različitim svrhama, od prikrivanja nesavršenosti do isticanja i izjednačavanja tena kože. Rumenilo, s druge strane, dodaje zdravu rumenost obrazima i može se čak nanositi i na oči za suptilan dodir boje. 

 

Foto: Sanela BabićTrik za šminkanje koji bismo trebali isprobati sljedeći put kad stvaramo svakodnevni makeup look?

Nakon odabira nijanse ruža za usne, korištenje iste boje za rumenilo stvara harmoničan izgled. U šminkanju se radi o postizanju uravnotežene palete boja. 


Vaš omiljeni Armani beauty proizvod za šminkanje?

Često je teško odabrati omiljeni proizvod, ali jedan koji posebno volim je Fluid Sheer tekući highlighter. Njegova svestranost omogućava mi da ga koristim na različite načine - prije pudera, pomiješanog s puderom, nanesenog preko, pa čak i na očima.


Foto: Aida RedžepagićNajčešća greška u šminkanju koju žene ponavljaju?

Mnoge žene često nanose previše šminke koja nije nužna. Ponekad su nesigurne oko toga koja šminka im najbolje pristaje, što ih dovodi do imitiranja drugih.


Žena koja, prema vašem mišljenju, savršeno kombinira samopouzdanje i autentičnost?

Žene koje kombiniraju samopouzdanje i autentičnost su one koje su sigurne u sebe i osjećaju se udobno u vlastitoj koži. Istovremeno, one su iskrene i vjerne sebi te se ne pretvaraju se da su netko tko nisu.


Foto: Aida RedžepagićŠto je stil za vas i kako biste opisali osobu sa stilom?

Stil se odnosi na prepoznatljiv i karakterističan način na koji se nešto radi, izražava ili predstavlja.

Naposljetku, osoba sa stilom posjeduje osjećaj samosvijesti i kreativnosti koji se odražava u načinu na koji se predstavljaju i komuniciraju s okolinom. Njihov stil može biti moćan oblik vlastite ekspresije i sredstvo za ostavljanje nezaboravnog dojma.


Omiljeni makeup look koji ste kreirali?

Moja omiljena makeup kombinacija koju sam stvorio je svaka ona koja ističe prirodnu ljepotu osobe. Dodatna nagrada za trud je zadovoljavajuća reakcija koju dobijem od svojih klijenata jer se osjećaju moćno, samopouzdano i iskreno sretno.

 

Foto: Sanela Babić

Foto: Sanela BabićDo narednog puta, ne zaboravite: „Elegancija je ključ izgleda i nikada ne izlazi iz mode!“ - Giorgio Armani.

* * *
Foto: Sanela Babić i Aida Redžepagić

Povezani članci

Najpopularniji članci