Armani Code: Bili smo u Zagrebu na predstavljanju nove verzije omiljenog muškog parfema - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Armani Code: Bili smo u Zagrebu na predstavljanju nove verzije omiljenog muškog parfema

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
7.9.2022.

U ponedjeljak je u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, više od 200 uzvanika došlo istražiti novo poglavlje omiljenog muškog parfema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaSam ulazak u muzej dao je naslutiti da nas očekuje posebno, urbano i moderno druženje. Kompletan prostor bio je isprepleten 3D projekcijama koje su učinile da se osjećamo kao dio Armani Code univerzuma. Multimedijalno iskustvo popraćeno razgovorom s umjetnicima iz regije uz čašu pjenušca, bili su uvertira u večer ispunjenu smijehom i novim uspomenama.
Gosti iz čak 9 država regije, među kojima je bilo i naše uredništvo, uz DJ beat i urbanu atmosferu, započeli su novo mirisno poglavlje Armani Code parfema.

 


 

Armani Code Parfum nudi zaokret u svijetu muških parfema


Armani Code Parfum odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti. Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija. On muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

‘Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi. Odnosno, na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu’, komentirao je Giorgio Armani.

 Što Armani Code Parfum čini posebnim?


Već prvi pogled na bočicu da nagovijestiti da vas čeka premium iskustvo. Tajna je u falkonu koji se ističe naglašenim linijama, a ujedno je i korak ka održivom razvoju. Naime, saznali smo da se ovaj parfem može ponovno puniti što je dodatan korak ka održivosti i filozofiji Armani brenda usmjerenoj ka brizi o planeti. Upravo je briga o planetu bila misao vodilja u kreiranju ovog snažnog, senzualnog parfema, stoga se kod prirodnih sastojaka prednost daje onima iz održivih izvora.

Ovaj snažni senzualni parfem prvo vas oduševi notama bergamota, a zatim do izražaja dolaze note kadulje. Saznali smo da je baza parfema sačinjena od nota tonka-graha, koje ukazuju na izvorni parfem iz 2004., nadopunjenih notama cedra iz Virginije.

 

 

Aromatičan, drvenasti parfem pratit će svakodnevnicu muškarca koji slobodno iskazuje svoje emocije i na jedinstven način kreira svoju svakodnevnicu, zbog čega ne iznenađuje da je zaštitno lice parfema upravo poznati glumac Regé-Jean Page.Ostatak večeri bio je rezerviran za razgovor o pomicanju granica, važnosti izražavanja i autentičnosti, ali i održivosti. U nastavku vam donosimo djelić atmosfere, kao i uzvanika ovog jednog sasvim drugačijeg i posebnog mirisnog druženja u kojem su podjednako uživali i muškarci i žene.

 

Dijana Ćavar

L’Oreal Luxe Couture tim

Gregor Kirsch, Tomaž Kemperl, Anže Mezan, Rožle Langus, Franko Bajc
 

Tamara Šopar Rebić

Tamara Bogunović i Kosta Miljković

Špela Štamol i Jasna Vale

Sanja Vejnović

Sanja Agić

Petar Benčina i Tamara Dragičević

Nemanja Kaluđerović

Marko Mićunović

Marinko Leš

Manuela Svorcan i Tea Batinić Janjuš

Ljubiša Mitof Višurski, Aleksandar Milenović, Josip Lovrić

Lara Begić

Juraj Šebalj

Dorin Lucija Zelenika

Ivo Parać

Iva Radić

Iva Mihalić

Guven Dalgic, GM L’Oreal Luxe

Frano Mašković

Elma Nenadić

Elena Dizdar i Igor Djuga

Dušan Petrović

Barbara Kurtović

Ante Vrban

Ana Radišić

Ana Janković

***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno