Ovih dana svi pričaju o Aquarius water+ , vodi obogaćenoj nutrijentima koji osvježavaju tijelo i um

GOURMET
2.4.2021.

Intenzivni životni tempo ponekad nam ne ostavi dovoljno vremena za kvalitetnu brigu o sebi. Uz kvalitetan san, itekako je važna balansirana i zdrava prehrana, fizička aktivnost i naravno, hidratacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dostatan unos vode esencijalan je za funkcioniranje ljudskog tijela te ne bismo smjeli dopustiti da uslijed obveza zaboravimo na unos tekućine.
Funkcionalne vode također nam mogu pomoći u unosu dovoljne količine nutrijenata te razbuditi cijeli organizam!
Aquarius water+ je novi proizvod u kategoriji funkcionalne hidratacije koji osvježava tijelo i um jer nadoknađuje minerale koje gubimo svakodnevno.

Upoznajte Aquarius water+

Niske energetske vrijednosti s osvježavajućim laganim okusom, dodanim mineralima i s malo kalorija, predstavlja idealno rješenje za ubrzani tempo života.Aquarius water+ je odličan saveznik u reguliranju nivoa cinka i magnezija koji su nam izuzetno važni. Samo jedna flašica Aquarius water+ napitka zadovoljava čak 30 posto dnevnih potreba za unosom minerala cinka ili magnezija, sadrži prirodne arome i sa samo 14 kalorija na 100 mililitara predstavlja odličan izbor i za sve one koji vode računa o ishrani. Ne zaboravimo, cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema dok magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma. Želite iskoristiti proljeće i izbjeći proljetni umor? Potražite Aquarius u dva osvježavajuća ukusa: Limun Cink i Crvena Narandža Magnezij.

***
Tekst: BONJOUR.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

GOURMET , 2.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike