Andrea bira bjelinu i prozračnost: Ovo je interijer koji ćete lako rekreirati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Andrea bira bjelinu i prozračnost: Ovo je interijer koji ćete lako rekreirati

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
11.6.2024.

Uprkos njegovoj jednostavnosti, ovaj interijer će vas osvojiti već na prvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim toga, ovakvo uređenje koje odiše skandinavskom estetikom, s lakoćom ćete kreirati i u svom domu. Andrein stan zrači svježinom bijelih tonova, koji se isprepliću s elementima svijetlog drva stvarajući očaravajući kontrast. Svaki kutak odiše toplinom i prozračnošću, stvarajući ugodnu atmosferu za svakodnevni život.

 Posebni detalji poput vaza s cvijećem i jastuka s efektnim uzorcima, ističu se među bijelim površinama, dodajući poseban šarm prostoru.


Foto: @andrea_llennoc

Foto: @andrea_llennocIako dominira bijela boja, raznolike teksture pružaju dodatnu dimenziju interijeru. Tako teksturirana fotelja pruža savršen kontrast glatkoj sofi, a dok detalj od drva daje toplinu kuhinji u kojoj dominiraju elementi od sjajne, glatke površine. Na ovaj način se stvara dinamičnost koja oživljava svaki dio doma.


Foto: @andrea_llennoc

Foto: @andrea_llennocAndrea je stvorila okruženje koje je više od prostora - to je oaza mira i ljepote koja poziva na opuštanje i uživanje u svakom trenutku. Nježni bijeli tonovi i kontrastni materijali, tema su koja se provlači kroz čitav dom pa je i spavaća soba jednako neodoljiva i prozračna. 

Ako volite minimalizam, nježnost i pomalo romantičan skandinavski ugođaj, sigurni smo da će vas svaki ovaj kutak inspirirati. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @andrea_llennoc

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno