Andrea Bocelli ponovo nas je raznježio i to sa najslađim pozivom za blagdanski koncert

MODNE VIJESTI
26.11.2020.

Kao jedna od najvećih glazbenih livestream izvedbi svih vremena i sa preko 3 milijuna live gledatelja, izvođenje Andrea Bocellija postiglo je najveću simultansku publiku za klasični livestream u povijesti YouTubea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanove ovog vrhunskog pjevača obradovat će činjenica da 12.12.2020. Bocelli se sprema za izvođenje blagdanskog recitala pod nazivom "Vjeruj u Božić". Posebni događaj dolazi osam mjeseci nakon što je talijanski tenor ispred povijesne katedrale Duomo otpjevao pjesmu "Amazing Grace".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je navedeno na njegovom Instagram profilu, blistavi dragulj arhitekture i povijesti, Teatro Regio di Parma, ugostit će ovaj čarobni događaj koji će se uživo prenositi širom svijeta kako bi omogućili svima da dožive toplinu i pozitivnu energija blagdana. Ono što je posebno privuklo našu pažnju jeste činjenica da je za dio ovog događaja posebnu ulogu dobila njegova preslatka kćerka Andrea koja je i najavila koncert.

Također, Bocelli je otkrio da se za ovaj event udružio sa kreativnim direktorom Francom Dragoneom (najpoznatijim po svom revolucionarnom radu sa Cirque Du Soleil) radi čarobne izvedbe kojom će se predstaviti sezona praznika.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni globalni livestream događaj svjetskog umjetnika Andrea Bocellija, 'Vjeruj u Božić', u prodaji su od petka ovdje, a video najavu možete pogledati u nastavku.

***

Naslovna fotografija: @andreabocelliofficial
Tekst: BONJOUR.ba

MODNE VIJESTI , 26.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@andreabocelliofficial

Podijeli:

Posljednje objavljeno